Antena Meniu Search
x

Video Dragos Săvulescu este liber din nou, Grecia a respins extrădarea. Prima reacție a soției lui, Angela Martini

Mai ceva ca Bonnie şi Clyde. Omul de afaceri Dragoş Săvulescu şi soţia sa, fostă Miss Univers Albania, sunt din nou liniştiţi. Condamnat în dosarul retrocedărilor din Constanţa, Săvulescu nu va fi extrădat. A fost arestat în insula Mykonos, dar instanţa din Grecia a respins cererea României de a-l aduce în ţară. Cei doi soţi s-au întors deja la Milano şi spun că îşi caută dreptatea în alte ţări. 

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 19:43

Vezi și

Nu este povestea lui Bonnie and Clyde, ci epopeea unui alt cuplu deja celebru, Dragoş Săvulescu şi Angela Martini. Întorşi la Milano, după ce instanţa din Grecia a respins cererea de extrădare pe numele lui Săvulescu, cei doi spun că arestarea din insula Mykonos a fost ilegală. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este prima reacţie a soţiei lui Săvulescu. Fotomodelul albanez a pus pe Instagram bucăţi dintr-un interviu şi un filmuleţ cu ei doi în ipostaze intime.

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu: Nu poate fi în Europa această ţară şi să facă ce vrea în continuare. Oamenii sunt spălaţi pe creier, sunt speriaţi, sunt plini de frică. 

Pe acelaşi subiect

Şi Săvulescu acuză autorităţile din România, deşi este condamnat definitiv la închisoare în dosarul retrocedărilor de la Constanţa în care este implicat şi Radu Mazăre. 

Dragoș Săvulescu susține că "a trecut prin iad"

"Chiar dacă în ultimele săptămâni am trecut prin iad, arestarea mea din Mykonos a dovedit încă o dată că autoritățile române au ignorat abuziv legislaţia italiană și europeană prin menţinerea unui mandat de arestare în situaţia în care din punct de vedere legal nu aveau autoritatea de a face acest lucru. Acesta este un revoltător abuz de drept internaţional făcut de către autorităţile din România – care în mod clar trăiesc încă pe vremea lui Ceauşescu – şi parte a unei campanii de persecuţie pentru o infracţiune pe care nu am comis-o", se arată într-un comunicat.

Ministerul Justiţiei respinge acuzaţiile într-un comunicat de presă. Procedurile au fost respectate potrivit legii.

Cristan Ene, avocat: Decizia instanţei din Grecia era una previzibilă. Ministerul Justiţiei a încercat încă o dată să aducă, pe teritoriul României, persoana care are o hotărâre de condamnare rămasă definitivă, încercând să evite efectele ultimei hotărâri emise în Italia. 

Înainte de a fi prinşi, Dragoş Săvulescu şi Angela Martini au fost condamnaţi la lux în Mykonos. Au plătit zeci de mii de euro pe noapte pentru o vilă de lux. După o gafă online a soţiei, Săvulescu a fost arestat. A stat doar o noapte după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Dragos Săvulescu este liber din nou, Grecia a respins extrădarea. Prima reacție a soției lui, Angela Martini