Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dumnezeu să te ierte, iubirea vieții mele!" Filmul tragediei de la Miroslava, unde Mihai a murit după ce a intrat într-un TIR, în timp ce s-ar fi uitat la telefon

Bărbatul de 41 de ani a murit după ce printr-o manevră bruscă a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost târât pe șosea câțiva metri până a ajuns într-un şanţ. Mihai era tatăl unui băieţel, iar în urma accidentului micuţul a rămas orfan de un părinte. Acum apropiaţii plâng pierderea lui Mihai.

de Aura Trif

la 16.09.2023, 18:09

Se pare că bărbatul care şi-a pierdut viaţa joi în accidentul de maşină nu ar fi fost atent la drum. Manevra bruscă care a fost surprinsă pe camera de bord a unei maşini indică că bărbatul a pierdut controlul maşinii într-o clipă de neatenţie.

Bărbatul ar fi fost distrat de telefonul mobil

Mihai avea 41 de ani, era tatăl un copil și managerul regional la o societate. Nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire după ce a intrat cu maşina în roata unui TIR iar mai apoi a zburat într-un şanţ. În urma impactului autoturismul a devenit un morman de fiare şi bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe şosea.  Deşi martorii au sunat imediat după ajutor, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta. Medicii au confirmat decesul. Oamenii legii iau în calcul ipoteza în care ceva i-ar fi captat atenţia şoferului de 41 de ani. Telefonul mobil l-ar fi putut perturba.

„În astfel de cazuri se iau două variante în calcul. Ori șoferului i s-a făcut rău, ori atenția i-a fost distrasă. Este posibil ca în momentul accidentului să se fi uitat pe telefonul mobil. Este o zonă unde se întâmplă frecvent accidente rutiere pentru că se circulă cu viteză”, a precizat o sursă pentru bzi.ro.

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu sa te Ierte, iubirea vieții mele! Ai plecat prea devreme om minunat, tată iubitor. Îți mulțumesc din suflet pentru anii petrecuți împreună! Te voi iubi toată viata îngerul meu drag, pe curând...", a mărturisit sfâşiată partenera bărbatului într-o postare pe reţelele sociale.

Mihai a lăsat în urmă un copilaş

Poliţiştii continua cercetările pentur stabilirea contextului complet în care s-a petrecut tragedia.

„La data de 14.09.2023, ora 15:20, pe raza judeţului Iaşi, pe DN28D a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate, polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit că accidentul s-a produs între un camion și un autoturism. În urma impactului, șoferul autoturismului, în vârsta de 40 de ani, din jud. Suceava, a decedat. Conducătorul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, potrivit IPJ Iași.

Şoferul camionului a fost testat cu aparul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu să te ierte, iubirea vieții mele!" Filmul tragediei de la Miroslava, unde Mihai a murit după ce a intrat într-un TIR, în timp ce s-ar fi uitat la telefon