Antena Meniu Search
x

O tânără educatoare din Iaşi a încercat să-şi pună capăt zilelor în grădiniţă

Scene de groază, zilele trecute, în Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi, după ce o educatoare a încercat să-şi ia viaţa pe holul instituției.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.11.2019, 12:26

Scene de groază, zilele trecute, în Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi
O tânără educatoare din Iaşi a încercat să-şi pună capăt zilelor în grădiniţă - Facebook / imagine ilustrativă

Scene de groază, zilele trecute, în Grădinița cu Program Prelungit nr. 24 din Iaşi, după ce o educatoare a încercat să-şi ia viaţa pe holul instituției.

Actualizare: Directoarea grădiniţei a declarat pentru Observator că toată povestea este o exagerare şi că, de fapt, educatoarea s-a zgâriat cu o forfecuță de plastic pentru copii.

Mai mult, femeia susţine că la mijloc este o campanie de denigrare din partea administratoarei, care, de la începutul anului, face presiuni și, deși greșește mult, amenință pe toată lumea cu politia și cu instanţa.

Potrivit directoarei, educatoarea făcea parte din comisia de reevaluare a dosarului privind raportul de activitate a administratorei. 

"Educatoarea a cedat și nu a mai putut și a făcut un soi de atac de panică cu forfecuță in mana. Nu era nici un copil in grădiniță, pentru că era cerc pedagogic când s-a întâmplat", a mai spus directoarea grădiniţei.

...................

Tânăra de 29 de ani ar fi comis gestul teribil, din cauza presiunilor la care a fost supusă în urma unui conflict izbucnit între conducere și angajate. 

Din fericire, asistenta medicală din cadrul grădiniței a reușit să îi smulgă din mâini educatoarei foarfecele și să îi acorde primele îngrijiri. 

Autoritățile au fost anunțate despre incident la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de Ambulanță, dar și un echipaj de Poliție. 

Oamenii legii au audiat mai multe persoane, pentru a afla ce anume a împins-o pe tânără să vrea să-şi pună capăt zilelor.

Mai multe detalii despre acest caz, citiţi aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O tânără educatoare din Iaşi a încercat să-şi pună capăt zilelor în grădiniţă