Antena Meniu Search
x

O elevă îl acuză pe directorul şcolii că a agresat-o, în Dâmboviţa

Este scandal la o şcoală din judeţul Dâmboviţa. O elevă de clasa a opta îl acuză pe director că a agresat-o sexual, chiar în biroul său. Părinţii fetei au suferit un şoc la auzul veştii şi au ajuns la spital. Asta în timp ce profesorul a ajuns la secţia de poliţie pentru a da explicaţii.

de Redactia Observator

la 21.11.2019 , 20:33

Este scandal la o şcoală din judeţul Dâmboviţa. O elevă de clasa a opta îl acuză pe director că a agresat-o sexual, chiar în biroul său. Părinţii fetei au suferit un şoc la auzul veştii şi au ajuns la spital. Asta în timp ce profesorul a ajuns la secţia de poliţie pentru a da explicaţii. Colegii de cancelarie sunt de părere că povestea a fost inventată de adolescentă. Spun că fata a vrut să se răzbune pentru o notă proastă.

Povestea a ajuns la poliţie. O elevă de clasa a opta a reclamat că directorul şcolii, care îi este şi profesor de fizică, a încercat să o agreseze. S-ar fi întâmplat chiar în biroul acestuia, unde eleva ar fi mers pentru a-l întreba de ce a primit notă mică pentru un proiect. 

Eleva a stat câteva ore bune în biroul directorului apoi, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, s-a indreptat înspre sala de clasă unde a mai stat la cursuri încă două ore. 

Vezi și

Apoi, adolescenta a mers direct la poliţie pentru a face plângere. Părinţii au suferit un şoc când au auzit ce s-a întâmplat şi au ajuns la spital. 

Directorul şcolii nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile. 

Bărbatul a fost audiat de poliţiştii care au început o anchetă în acest caz. Vor să verifice dacă este adevărat ce le-a povestit fata de 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » O elevă îl acuză pe directorul şcolii că a agresat-o, în Dâmboviţa