Antena Meniu Search
x

Elevă de clasa întâi din Deva, cea mai bună din ţară la limba română!

Performanţele nu ţin cont de vârstă! O demonstrează pe deplin o elevă de clasa întâi din Deva care a devenit cea mai bună din ţară la limba română, după ce a obţinut punctajul maxim la un concurs pe domeniu.

Vezi și

Performanţele nu ţin cont de vârstă! O demonstrează pe deplin o elevă de clasa întâi din Deva care a devenit cea mai bună din ţară la limba română, după ce a obţinut punctajul maxim la un concurs pe domeniu.

La o vârstă la care alţi copii de abia se învaţă cu statul în bancă, Ioana Someşan face performanţă. Puştoaica de şapte ani jumate a obţinut primul loc la un test, varianta de gimnaziu a olimpiadei de limbă şi literatură română. 

IOANA SOMEŞAN - elevă:

Cel mai mult îmi place româna. Şi matematica îmi place, dar româna îmi place pentru că învăţăm să scriem, să citim, învăţăm să scriem de mână.

Fetiţa îşi ia foarte în serios rolul de elev. Munceşte mult şi la școală, dar şi acasă pentru că vrea să fie mereu cea mai bună. 

RAMONA MIHALACHE - învăţătoare:

Muncește constant şi constanţa și rimul susținut aduc până la urmă succesul. Ne împlinim prin copiii noştri şi prin clasa pe care o conducem.

Mama Ioanei este încântată de succesul ei şi spune că premiul îi răsplăteşte efortul pe care îl depune şi în afara orelor de la şcoală. 

ADINA BULBOACĂ - mama:

Ştiu cât munceşte, ce consţiincioasă e, ce cuminte şi ascultătoare. De multe ori îi spun să mai stea, nu, îşi face temele, şi vinerea când iese de la şcoală îşi face temele pentru luni, fără să o pun, fără să îi spun absolut nimic.

IOANA SOMEŞAN - elevă: 

Fac ore la şcoală, apoi merg acasă. Şi trei zile pe săptămână, gimnastică. Lucrez şi când mă pune mami şi când am eu chef.

Vestea a adus o mare bucurie şi colegilor, dar şi conducerii Colegiului Sportiv din Deva. Pe lângă performanţele în gimnastică, le adaugă şi pe cele din educaţie. 

ADRIAN LIGA - director Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva:

Ţin sa o felicit pe domnișoara, pe doamna invatatoare, pe parintii fetiţei. Sa știți ca am mai avut astfel de rezultate şi la discipline şcolare clasice.

Şi aşa cum îi stă bine unui elev eliminent, Ioana spune că are de gând să îşi  păstreze rezultatele şi în anii care vin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Elevă de clasa întâi din Deva, cea mai bună din ţară la limba română!