Antena Meniu Search
x

Video Tactica fraților Tate pentru a scăpa de arest: susțin că vor să colaboreze cu autoritățile

Zi importantă pentru Andrew și Tristan Tate. Cei doi fraţi au ajuns în faţa magistraţilor Curţii de Apel București pe care vor să-i convingă că pot fi judecaţi în stare libertate. Au fost aduşi la instanţă cu duba, încătuşaţi. Tristan le-a zâmbit şi le-a făcut cu mâna jurnaliştilor, în timp ce fratele lui, Andrew, ţinea în mână un Coran. Deşi este în arest de mai bine de 11 zile, pe contul de Twitter al lui Andrew Tate, sunt postate diverse mesaje în care el dă de înţeles că este închis pe nedrept.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 10.01.2023, 14:03

Vezi și

Avocații celor doi susțin că aceștia sunt nevinovați și că același lucru încearcă să demonstreze și în fața instanței. Este vorba despre o instanță de control judiciar, care, speră avocații lui Andrew și Tristan Tate, să îi lase în libertate. Deși au fost aduși la Curtea de Apel încă de dimineața, după ora 08:30, ședința acestora a început în jur de 10:30. 

Cei doi spun că au cu ce să își susțină nevinovăția

Avocatul acesta a declarat că ședința va mai dura, asta pentru că cei doi dau audieri în fața judecătorului. Cei doi spun că au cu ce să susțină nevinovăția și că vor, de fapt, să colaboreze cu autoritățile. Nu este vorba despre o recunoaștere a vinovăției, ci, din contră, susținerea faptului că aceștia nu se fac vinovați de trafic de persoane și viol, acuzațiile procurorilor DIICOT. 

Împreună cu cei doi frați Tate sunt și fetele acuzate. Georgianei Naghel, asistenta acestora și fosta polițistă, Luana, care, potrivit procurorilor DIICOT, acestea aveau un rol bine stabilit în organizație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tactica fraților Tate pentru a scăpa de arest: susțin că vor să colaboreze cu autoritățile