Antena Meniu Search
x

Explozie la o garnitură de metrou, în stația Tineretului

Au fost momente de groază aseară în Capitală, după ce o garnitură de metrou s-a oprit între staţiile Unirii şi Tineretului! În vagoane s-a simţit miros de fum şi s-au auzit mai multe explozii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar responsabilii spun că pasagerii nu au fost nicio clipă în pericol. Pompierii au intervenit însă la faţa locului şi timp de o oră circulaţia în subteran a fost oprită pe magistrala M2.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 14:42

Vezi și
  • După aproximativ două ore, circulaţia a fost reluată
  • Nicio persoană nu a fost rănită, în urma incidentului
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19

Ora 20 şi 40 de minute, în staţia de metrou Tineretului, călătorii trăiesc momente de panică. E fum iar când garnitura pleacă din staţie se aud mai multe explozii.

De vină ar fi fost o defecţiune, spun reprezentanţii operatorului de transport, care au adăugat că nimeni nu a fost pus în pericol. Cu toate acestea, pompierii au fost chemaţi în subteran.

DANIEL VASILE, PURTĂTOR DE CUVÂNT ISU: A fost necesară evacuarea tuturor persoanelor din staţie şi din vagoane.

ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, iar ca urmare a acestui eveniment nu au fost persoane rănite.

După incident, circulaţia pe magistrala 2 s-a făcut alternativ. În staţia Tineretului trenurile nu au mai oprit, iar călătorii nu au mai avut acces.

Transportul în subteran a revenit la normal după mai bine de o oră. Metrorex a anunţat printr-un comunicat că de vină ar fi fost un scurtcircuit şi că staţia în care a avut loc incidentul este cuprinsă deja într-un plan de modernizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Explozie la o garnitură de metrou, în stația Tineretului