Antena Meniu Search
x

Falsele măicuţe din Vaslui au împins un bătrân pe linia de cale ferată (Video)

Falsele măicuţe din Vaslui au împins un bărbat pe calea ferată, iar momentul a fost filmat. Scena s-a consumat la o zi după ce cele două aşa-zise călugăriţe au făcut scandal în oraş.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.07.2019, 16:28

Falsele măicuţe din Vaslui au împins un bătrân pe calea ferată Vezi și

Falsele măicuţe din Vaslui au împins un bătrân pe calea ferată, iar momentul a fost filmat. Scena s-a consumat la o zi după ce cele două aşa-zise călugăriţe au făcut scandal în oraş.

Momentul tulburător a fost filmat pe peron în gara Vaslui. Cele două false măicuţe pot fi văzute purtând bagaje, iar în apropierea lor e un bărbat.

Când ajunge în dreptul lor, una dintre femei îl împinge pe bătrân, care se dezechilibrează şi cade pe calea ferată. Din fericire, trenul nu era în staţie în acel moment.

Cele două false măicuţe sunt văzute apoi îndepărtându-se, fără să-l ia în seamă pe bărbatul căzut pe şine. Un tânăr, martor la scenă, s-a apropiat şi a întins o mână bătrânului, ajutându-l să urce pe peron.

După incident, un călător s-a dus să reclame aşa-zisele călugăriţe la poliţie dar nu ar fi găsit pe nimeni la sediul biroului Poliţia Transporturi din gara Vaslui.

Martorii care aşteptau sosirea trenului de la Iaşi spre Bârlad spun că una dintre femei a scuipat şi într-un automat de cafea din gară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Falsele măicuţe din Vaslui au împins un bătrân pe linia de cale ferată (Video)