Antena Meniu Search
x

Doamnele şi domnişoarele din Braşov au îmbinat utilul cu plăcutul, militând pentru mersul pe bicicletă

Înseamnă sport, sănătate, distracţie şi mai puţini nervi în trafic, spun ele. Totul a avut loc în cadrul Skirt Bike, singurul eveniment ciclist de la noi dedicat sexului frumos, care se desfăşoară la nivel naţional şi a strâns în cele zece ediţii, peste 25 de mii de femei pe bicicletă.

de Redactia Observator

la 29.07.2019, 12:00

Vezi și

Înseamnă sport, sănătate, distracţie şi mai puţini nervi în trafic, spun ele. Totul a avut loc în cadrul Skirt Bike, singurul eveniment ciclist de la noi dedicat sexului frumos, care se desfăşoară la nivel naţional şi a strâns în cele zece ediţii, peste 25 de mii de femei pe bicicletă.

Bucurie, mişcare, eleganţă, atitudine şi dorinţa de a schimba mentalităţi. Asta le-a motivat pe cele peste 300 de doamne şi domnişoare care au pedalat pentru ca oraşul de la poalele Tâmpei, Braşovul, să fie mai puţin sufocat de trafic.

Iar pentru că vorbim de reprezentantele sexului frumos, mereu atente la detalii, amprenta lor a fost pusă şi pe biciclete.

Parada lor s-a întins pe un traseu de cinci kilometri. A fost a cincea ediţie din Braşov a evenimentului Skirt Bike. Anul acesta, bicicletele s-au aliniat la start cu un scop în plus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Skirt Bike este singurul eveniment ciclist din România dedicat doamnelor şi domnişoarelor pasionate de mersul pe bicicleta.

La nivel naţional a ajuns la cea de-a zecea ediţie, timp în care peste 25.000 de femei au pedalat pe străzile a 20 de oraşe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doamnele şi domnişoarele din Braşov au îmbinat utilul cu plăcutul, militând pentru mersul pe bicicletă