Antena Meniu Search
x

Femeia de serviciu care-l spăla pe picioare pe directorul Rotaru, de la Primăria Tg. Jiu, a explicat ce s-a întâmplat în birou

Femeia de serviciu care-l spăla pe picioare pe directorul Rotaru, de la Primăria Tg. Jiu, a explicat ce s-a întâmplat în birou. O fotografie în care apare alături de director, care are un picior în poala femeii şi unul într-un lighean cu apă, a făcut vâlvă pe internet.

Femeia de serviciu care-l spăla pe picioare pe directorul Rotaru, de la Primăria Tg. Jiu, a explicat ce s-a întâmplat în birou. O fotografie în care apare alături de director, care are un picior în poala femeii şi unul într-un lighean cu apă, a făcut vâlvă pe internet.

Pe biroul directorului Marian Rotaru se vede şi o sticluţă de ojă, dar acesta susţine că e vorba despre un unguent, pentru că suferise un accident la o gleznă. El spune că femeia de serviciu îl bandaja la glezna rănită.

"Am avut, la sfârșitul lunii august 2016, sau la începutul lunii septembrie, nu știu cum, am avut o luxație la piciorul drept și când am venit nu puteam să merg în picior și mi-am pus un lighean cu apă cu gheață și mi-a legat o fașă. Și a fost o sticluță în care era ulei sau ceva de m-am făcut la picior, în rest nu e absolut nimic. Chiar așa am ajuns, să mă tundă, să mă facă, Doamne iartă-mă, dar ce, sunt la spital sau sunt bolnav, Doamne ferește? Ce dracu, dar eo sunt handicapat, cum să-mi facă mie așa ceva? Am avut o luxație, pur și simplu luxație. Se văd cuburile de gheață în ăla, am luat dintr-o pungă de gheață și mi-am pus la picior cu o fașă elastică. Nu m-am uitat, cineva m-a legat la picior că nu puteam să mă leg singur, în rest nu e nici cea mai mică problemă. Am avut o fașă elastică de acasă cu gheață, s-a topit și am pus altă fașă și a durat două minute. Care era problema?", a declarat Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Tg. Jiu.

Declarațiile făcute presei de acesta au fost infirmate, miercuri seara, de femeia de serviciu care apare în fotografie. Aceasta a recunoscut că directorul nu i-a cerut ajutor pentru că și-ar fi luxat piciorul și că, de fapt, i-a făcut pedichiura, în birou, după ce ar fi aflat că a lucrat în domeniu, în trecut. "Spune că i-am pus o faşă. Nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi nu am avut ce să fac. I-am făcut pedichiura o singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu (…) Practic, nu m-a obligat.", a declarat femeia, citată de Gorj Domino.

Angajată de peste 10 ani la Direcția de Patrimoniu, aceasta se teme acum că și-ar putea pierde locul de muncă, după ce a infirmat declarațiile făcute de șeful ei, Marian Rotaru. Directorul care încasează lunar aproape 10.000 de lei va fi nevoit să dea o notă explicativă în fața superiorilor săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Femeia de serviciu care-l spăla pe picioare pe directorul Rotaru, de la Primăria Tg. Jiu, a explicat ce s-a întâmplat în birou