Antena Meniu Search
x

Femeie prinsă sub un BMW, după ce două mașini s-au ciocnit și una dintre ele a ricoșat într-un zid, la Satu Mare (Foto)

O femeie a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale unei mașini și bucăți dintr-un zid, după ce două mașini s-au ciocnit iar una dintre ele a ricoșat într-o clădire, la Satu Mare. Femeia a fost scoasă conștientă de sub mașină, dar a murit la spital câteva ore mai târziu.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.10.2020, 11:42

  • După impactul de pe șosea, una dintre mașini a intrat într-o clădire aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare, unde a rănit o femeie de 60 de ani.
  • Femeia a avut nevoie de intervenția pompierilor sătmăreni pentru a fi descarcerată.

Potrivit IPJ Satu Mare, un autoturism condus de un bărbat de 30 din județul Bihor, care se deplasa pe strada Ady Endre, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare. 

In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat într-o clădire aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare, unde a rănit o persoană de 60 de ani din Satu Mare, spun polițiștii sătmăreni. 

Femeia a avut nevoie de intervenția pompierilor sătmăreni pentru a fi descarcerată.

La fața locului au intervenit  4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă  și  2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor). 

Ulterior, femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale. Câteva ore mai târziu, ea a intrat în stop cardio-respirator și a murit la spital. 

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool. Cercetarile sunt în desfășurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator în Maramureș Simona Vasiac.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeie prinsă sub un BMW, după ce două mașini s-au ciocnit și una dintre ele a ricoșat într-un zid, la Satu Mare (Foto)