Antena Meniu Search
x

Copilă de 9 ani, luată cu forța de pe stradă și sechestrată de doi tineri, în Galați

O fetiță în vârstă de 9 ani din Munteni, județul Galați, a fost luată cu forța de pe stradă și sechestrată de doi tineri din localitate. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.05.2020, 13:35

Copilă de 9 ani, luată cu forța de pe stradă și sechestrată de doi tineri, în Galați - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Fata a fost luată de pe stradă și băgată într-o mașină.
  • Cei doi tineri, de 17 și 26 de ani, au fost reținuți.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

"La data de 01 mai a.c., ora 16.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o minoră, de 9 ani, din comuna Munteni, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, însoțită de un tânăr, din aceeași localitate. Polițiștii au mers imediat la fața locului, demarând verificări pentru identificarea locației în care se afla minora. După câteva ore, aceasta a fost adusă la sediul poliției de tatăl tânărului cu care fusese văzută, și încredințată familiei", anunță IPJ Galați într-un comunicat.

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că fetița de 9 ani "ar fi fost luată de pe stradă, împotriva voinței sale, în jurul orei 15.45, de doi tineri de 17 și 26 de ani, care ar fi urcat-o într-o autoutilitară și ar fi dus-o într-un imobil de pe raza comunei Munteni". 

Copila a fost examinată medico-legal, "rezultând că nu a fost victima vreunei agresiuni fizice".

Potrivit aceluiai communicat, în urma unei percheziții domiciliare, "cei doi tineri au fost depistați, fiind reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal".

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copilă de 9 ani, luată cu forța de pe stradă și sechestrată de doi tineri, în Galați