Antena Meniu Search
x

Fetițe la vârsta păpușilor, batjocorite pentru 10 lei, în Ferentari

Caz cutremurător descoperit de poliţiştii din Bucureşti: trei fete aflate la vârsta păpuşilor au fost obligate să se prostitueze de părinţi şi de sora lor mai mare! Copilele erau vândute pentru 10 lei şi ceva de mâncare. Unii dintre clienţi aveau şi 70 de ani. Întreaga familie a ajuns în faţa anchetatorilor, după descinderi de amploare.

De Redactia Observator la 09.10.2019, 19:45
Vezi și

Caz cutremurător descoperit de poliţiştii din Bucureşti: trei fete aflate la vârsta păpuşilor au fost obligate să se prostitueze de părinţi şi de sora lor mai mare! Copilele erau vândute pentru 10 lei şi ceva de mâncare. Unii dintre clienţi aveau şi 70 de ani. Întreaga familie a ajuns în faţa anchetatorilor, după descinderi de amploare. Atenție, informaţii care vă pot afecta emoţional.

Localnic: Mai ales mama copiilor era ceva de groază. O beţivă, o alcoolică. Copiii plecau noaptea. Ştiţi cum veneau maşinile aici, după ele?

Este calvarul pe care trei surori l-au trăit zilnic, mai bine de doi ani. Niciuna dintre ele nu împlinise 14 ani când părinţii şi sora lor mai mare s-au transformat în proxenet. Anchetatorii spun că mai mulţi bărbaţi din cartierul Ferentari au întreţinut relaţii sexuale cu cele trei copile.

Vecinii spun că în casa familiei se perindau seară de seară tot felul de indivizi dubioşi şi deseori ieşea scandal. Nu de multe ori a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a calma spiritele.

Familia locuia într-o casă închiriată din sectorul 5 al capitalei. Ororile ar fi avut loc fie în casa lor, fie la alte adrese unde pe copile le aşteptau diferiţi indivizi. 

Părinții primeau bani sau mâncare la schimb

Fetele erau obligate chiar de către mama, tatăl și sora lor de 16 ani, care la schimb primeau produse alimentare, sume mici de bani sau chiar telefoane mobile.

Informaţii primite sub anonimat au alertat poliţiştii de la Biroul de Agresiuni Sexuale, care au intrat pe fir şi au urmărit activitatea proxeneţilor. Astăzi, zece persoane au fost duse la audieri la Poliţia Capitalei. Printre abuzatori sunt inclusliv bărbaţi trecuţi de 70 de ani.

În faţa anchetatorilor au ajuns şi cele trei fete agresate. Au fost audiate în prezenţa unui psiholog.

GABRIEL DIACONU, psiholog: Ceea ce i se întâmplă unui copil în momentul în care este traficat sexual nu poate să fie descris în cuvinte. Este o cauzã primordialã de o boală psihică ulterioară a copilului

În acest moment, procurorii antimafia au deschis aproape 1.000 de dosare cu trafic de persoane și peste 600 cu pornografie infantilã. Doar anul acesta, în primele trei luni, au fost trimise în judecatã 34 de dosare pentru trafic de minori.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fetițe la vârsta păpușilor, batjocorite pentru 10 lei, în Ferentari