Antena Meniu Search
x

Update Fete ucise de o mașină scăpată de sub control, în București. Șoferița implicată în accident și soțul ei au fost bătuți de martori

Accident teribil sâmbătă după-amiază, în București. O fetiţă de 7 ani şi o tânără de 21 au murit după ce au fost lovite pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, care a dărâmat un stâlp de beton. În impact, alţi doi copii au fost grav răniţi. Surse din anchetă spun pentru Observator că femeia care era la volan băuse alcool.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.02.2021, 00:01

Vezi și
  • Imediat după accident, șoferița și soțul ei au fost atacați de câțiva localnici furioși
  • Polițiștii de la Secția 7 au deschis dosar penal pentru pentru loviri și alte violențe
  • Atenție, imagini și informații ce pot afecta emoțional

Update 18:40: Șoferița și soțul ei au ajuns la Spitalul Pantelimon din Capitală. Aceștia susțin că au fost atacați cu lopata în urma impactului. Poliția a cerut test de laborator pentru a stabili dacă femeia consumase alcool.

Update 18:30: A murit și a doua victima transportată la spital. "Tânăra cu politraumă majoră din accidentul rutier, adusă de ambulanță cu puțin timp în urmă, a intrat in stop cardio-respirator care nu a răspuns la manevrele de resuscitare și s-a declarat decesul", au anunțat medicii de la "Grigore Alexandrescu".

Update 18:10: Cealaltă tânără, dusă la Spitalul pentru Copii "Grigore Alexandrescu", este în stare foarte gravă. Are politraumatisme majore, traumatism cranio-cerebral extrem de grav și hemoragie internă. Medicii au băgat-o în sala de operație. Victima e intubată și ventilată.

Update 17:45: Din nefericire, una dintre copile, în vârstă de șapte ani, a murit.

Update 17:40: "Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", au transmis polițiștii.

Știre inițială:

Din primele informații, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza la intrarea într-o intersecție în T, moment în care a intrat pe trotuar și le-a lovit pe cele două fete.

Mai mulți localnici s-au adunat la locul accidentului și au început să facă scandal. Șoferița și soțul ei au fost atacați de martori, imediat după impact.

accident în cartierul Andronache din București

Accident grav în cartierul Andronache din București

Observator

Comunicat Poliția București: În jurul orei 15:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe str. Mențiunii.

Din primele informații, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Mențiunii ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la față locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier.

*articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator Corina Matlinschi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fete ucise de o mașină scăpată de sub control, în București. Șoferița implicată în accident și soțul ei au fost bătuți de martori