Antena Meniu Search
x

Video Filmul morţii Alexandrei, pe şoseaua Pipera. Ipoteza martorilor: ce ar fi provocat accidentul în care tânăra motociclistă şi-a pierdut viaţa

O tânără de 30 de ani a murit, aseară, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motor, pe şoseaua Pipera din Capitală. Fata ieşise la plimbare împreună cu un prieten, motociclist şi el, care circula în spatele ei în momentul accidentului. Strada era goală şi nimeni nu-şi explică ce s-a întâmplat mai exact. Totuşi, martorii spun că femeia avea viteză şi a frânat pe un drum plin de denivelări.

de Alexandra Bucuroiu

la 17.06.2022, 21:06

Vezi și

"De ce? Ce a făcut?"

"Nu era, băi, nimeni! Nimeni nu era în faţa ei."

Alexandra era însoţită de un prieten şi ieşiseră prin oraş, cu motoarele. Imediat ce a coborât podul, roata din faţă ar fi început să trepideze, după ce a apăsat frâna, iar tânăra de 30 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt.

Prietenul Alexandrei: "Noi eram ultimii, mă! Ea era prima, nimeni nu a accelerat...Îţi jur, eu nici măcar nu am accelerat. Eu coboram aşa, din inerţie. I-am lăsat pe ei să meargă în faţă. De ce? În faţă oricum e varză drumul."

Pe acelaşi subiect

Martorii dau vina pe viteză

Unii martori spun însă că tânăra ar fi circulat cu viteză. Acesta ar fi şi motivul pentru care motocicleta ar fi ajuns, târâş, la mai bine de 150 de metri distanţă de locul accidentului.

Martor: "Când am ieşit afară era motorul aici, singur, jos. A venit târâş de acolo, singur, fără nimeni pe el."

Femeia nu a avut nicio şansă să scape cu viaţă. Anne Ciolcă, purtătoare de cuvânt a IPJ Ilfov: "Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a declarat decesul acesteia."

Alexandra avea 30 de ani şi era din Vâlcea. Pasiunea pentru adrenalină i-a adus sfârşitul. Prietenii săi, motociclişti, s-au strâns într-un suflet la locul tragediei.

Anne Ciolcă: "Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, care au deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă."

Poliţiştii trebuie să analizeze şi imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul morţii Alexandrei, pe şoseaua Pipera. Ipoteza martorilor: ce ar fi provocat accidentul în care tânăra motociclistă şi-a pierdut viaţa