Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Suceava, unde o tânără familie a fost distrusă într-un accident cumplit. Soția a murit pe loc, soțul luptă să supraviețuiască

O tânără familie a fost distrusă noaptea trecută în urma unui accident rutier produs pe un drum din Suceava. Soţia în vârstă de 24 de ani a murit pe loc iar soţul ei împreună cu aţi doi tineri sunt la spital, în stare gravă. Nenorocirea s-a petrecut după ce maşina condusă de femeie s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe un drum comunal. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 13:38

Vezi și

Accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. Un şofer a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a lovit frontal de un autoturism condus de o tânără de 24 de ani. Alături de femeie, în maşină se mai aflau soţul acesteia şi alt tânăr de 17 ani.

"Soţ şi soţie, am înţeles că el nu deţinea permis, conducea ea. Ştiu că recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa", a mărturisit o rudă a victimelor.

Localnicii au fost cei care au sunat la 112, după ce au ieşit din case speriaţi de zgomotul puternic produs de impact. "Am văzut avariile, am stat în curte zic e o explozie la o maşină, dar nu ne-am dat seama să fie aşa o tragedie. Foarte mulţi cu viteză şi foarte multe accidente când se izbesc unul în altul, deci e problemă foarte mare", povestește o femeie.

Șoferița de 24 de ani a murit pe loc

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost atât de puternic încât toate cele patru persoane din maşini au rămas încarcerate şi au fost găsite în stare de inconştienţă de către medicii sosiţi la faţa locului. Din nefericire, pentru tânăra şoferiţă nu s-a mai putut face nimic.

"Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", a declarat maior Alin Găleată, de la ISU Suceava.

Aceştia au ajuns la spital în stare gravă şi au rămas internaţi. 

"Un tânăr de 17 ani, adus în stop cardio-respirator, cu traumatism cranio - cerebral grav, multiple fracturi. Un tânăr de 24 de ani, tot cu traumatism cranio-cerebral grav, contuzii pulmonare, multiple fracturi.  Şi încă un tânăr de 21 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, multiple fracturi, dintre care unele deschise", a transmis Dan Teodorovici, de la Spitalul județean Suceava.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat mai exact tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Suceava, unde o tânără familie a fost distrusă într-un accident cumplit. Soția a murit pe loc, soțul luptă să supraviețuiască