Antena Meniu Search
x

Florin Buliga, criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, şi-a primit sentinţa

Florin Buliga, criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa a fost pronunţată în urmă cu puţin timp de Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov.

Florin Buliga, criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa a fost pronunţată în urmă cu puţin timp de Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov.

Închisoare pe viaţă pentru Florin Mircea Buliga, braşoveanul care și-a înjunghiat soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei, în propria casă, în timp ce aceştia dormeau. Nenorocirea a avut loc în noaptea de 26 spre 27 martie 2018.

La ultimul termen al procesului, avocatul soţiei ucise a declarat că Buliga nu a arătat până în acest moment vreo urmă de regret pentru fapta comisă.

Avocatul acuzării, Marius Iacobescu, a cerut magistraților condamnarea pe viață a lui Buliga, ținând cont de gravitatea faptelor sale.

Sentinţa dată astăzi de Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov nu este definitivă. Ea poate fi atacată la Curtea de Apel.

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în noaptea de 26 spre 27 martie 2018

Buliga și-a ucis soţia și copiii în 27 de minute

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în noaptea de 26 spre 27 martie 2018. Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani. Criminalul a spus că uciderea lor i-a ajutat de fapt, fiind acum într-o lume mai bună. 

El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o în inimă.

La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă.

Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani.

Bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Florin Buliga, criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, şi-a primit sentinţa