Antena Meniu Search
x

Francois Hollande a fost primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Iohannis

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a fost primit, marţi, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a fost primit, marţi, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul unei ceremonii.

Ceremonia primirii oficiale a preşedintelui Franţei s-a desfăşurat pe Platoul Marinescu al Palatului Cotroceni.

Preşedinţii Francois Hollande şi Klaus Iohannis au trecut în revistă garda de onoare. Au fost intonate apoi imnurile de stat, iar garda de onoare a defilat.

La această oră, cei doi şefi de stat au convorbiri tete-a-tete, urmate de discuţii împreună cu membrii delegaţiilor oficiale, iar în jurul orei 10.30 sunt aşteptate declaraţii comune de presă.

Vezi şi Incident petrecut în coloana oficială a președintelui Franței, ajuns în București. Ce s-a întâmplat cu un agent

După vizita de la Palatul Cotroceni, preşedintele Franţei va merge alături de Klaus Iohannis la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” din Măgurele, unde va vizita Camerei de Control Laser.

La ora 13.00, Hollande se va întâlni cu premierul Dacian Cioloş în cadrul unui prânz oficial. Preşedintele francez şi premierul român vor merge apoi la inaugurarea fabricii Airbus de la Ghimbav.

Marţi seară, Klaus Iohannis va oferi o cină oficială pentru preşedintele francez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Francois Hollande a fost primit la Palatul Cotroceni de către preşedintele Iohannis