Antena Meniu Search
x

Mama frăţiorilor morţi în incendiul din Timişoara a revenit în casa arsă: "Aici era camera copiilor"

Mama celor patru fraţi care au murit zilele trecute în teribilul incendiu din Timişoara a retrăit momentele cumplite din fatidica seară.

de Redactia Observator

la 17.01.2020, 18:37

Vezi și

Mama celor patru fraţi care au murit zilele trecute în teribilul incendiu din Timişoara a retrăit momentele cumplite din fatidica seară.

Femeia a revenit la locul tragediei şi a prezentat jurnaliştilor ce a mai rămas din casa făcută scrum, dar şi modul în care erau aşezate soba de la care se presupune că a izbucnit tragedia şi patul micuţilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia susţine că se întorcea de la muncă în momentul în care s-a produs tragedia şi că a mai zăbovit câteva minute la un local din apropiere, alături de partenerul ei de viaţă şi colegii de muncă ai acestuia, fără să ştie ce grozăvie se petrecea acasă.

Mama fraţilor morţi în incendiu a mai precizat că ea şi partenerul ei de viaţă au încercat de trei ori să-i salveze pe micuţi, dar nu au putut intra în casă din cauza fumului dens.

Femeia susţine că regretă că l-a lăsat doar pe băiatul de 14 de ani să aibă grijă de fraţii lui mai mici şi a precizat că acesta a mers să facă focul şi să-i încălzească laptele celui mai mic dintre fraţi înainte să se întoarcă la copii şi să găsească încăperea deja plină de fum.

Alexandra, de şase ani, Andrei, de patru ani, Antonia, de doi ani, şi Adrian, de patru luni, au murit în incendiu, iar fratele lor de 14 ani, care a încercat să-i salveze, a fost transportat în stare gravă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mama frăţiorilor morţi în incendiul din Timişoara a revenit în casa arsă: "Aici era camera copiilor"