Video

Copil filmat când sparge o mașină, pe o stradă din Tulcea: "Băi băiete, te filmez. Pune înapoi ce ai luat"

De Iulia Iancu.
Publicat: 28.11.2020, 15:47.
Actualizat: 28.11.2020, 17:03

Un minor este surprins și filmat chiar în momentul în care fură dintr-o mașină parcată pe o stradă din centrul municipiului Tulcea. Imediat ce martorul îi cere să înapoieze obiectele furate, copilul o rupe la fugă.

UPDATE 17:00 Autorul furtului din mașină a fost indentificat de polițiștii tulceni. Este vorba despre un minor în vârstă de 13 ani, din oraș.

"În urma verificărilor efectuate în cazul săvârșirii infracțiunii de furt din auto, săvârșit pe strada Dobrogeanu Gherea, din municipiu, la data de 28 noiembrie a.c., polițiștii tulceni au identificat autorul, un minor în vârstă de 13 ani, din Tulcea. Cercetarile continuă pentru documentarea intregii activitati infractionale", se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Un copil este filmat în timp ce fură dintr-o mașină parcată pe o stradă din centrul municipiului Tulcea. Imediat ce își dă seama că a fost văzut, minorul o rupe la fugă cu "prada".

Martorul îi cere autorului furtului să înapoieze obiectele furate din mașină: "Ce-ai făcut acolo? Pune imediat ce ai luat. Deci pune imediat ce-ai luat din mașina aia. Băi băiete, te filmez", se poate auzi pe filmare.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul din centrul municipiului Tulcea. Prejudiciul prodeste de 700 de lei.

"În cauză se efectuează cercetari pentru identificarea autorului, tragerea la raspundere penală si recuperarea prejudiciului.

Pentru prevenirea furturilor din autovehicule, polițiștii vă recomandă să asigurați autovehiculele în momentul părăsirii acestora, sa nu lăsați la vedere, in interiorul mașinii, bunuri de valoare, chiar dacă lipsiți pentru o scurta perioada de timp".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.