Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băieţel dat dispărut în Constanța, găsit dormind acasă, sub o masă

Bunicul lui George Tega, un băieţel de 3 ani şi jumătate din Constanţa, va fi amendat după ce nepoţelul pe care l-a dat dispărut a fost găsit dormind acasă, sub o masă.

de Veronica Micu

la 28.09.2019 , 10:48

George Tega a fost găsit dormind acasă, sub o masă George Tega un băieţel dat dispărut în Constanța, a fost găsit dormind acasă, sub o masă - replicaonline.ro

Bunicul lui George Tega, un băieţel de 3 ani şi jumătate din Constanţa, va fi amendat după ce nepoţelul pe care l-a dat dispărut a fost găsit dormind acasă, sub o masă.

Tega George, un băiat în vârstă de 3 ani și jumătate, a fost dat dispărut vineri, 27 septembrie, în jurul orei 14.00, de pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Constanța.

Cel care a alertat poliţia a fost chiar bunicul micuţului, care le-a spus oamenilor legii că nu-şi mai găseşte nepotul.

Articolul continuă după reclamă

Imediat, poliţiştii Secţiei 2 au pornit în căutare şi s-a făcut apel către cetăţeni să sprijine cu informaţii pentru a ajuta la găsirea copilului.

George Tega, băieţelul dat dispărut în constanţa, găsit dormind acasă, sub o masă

La scurt timp, însă, George a fost găsit nu pe stradă, ci acasă. Băiatul dormea sub o masă, pe nişte scaune.

Potrivit replicaonline.ro, păţania îl va costa pe bunic între 500 și 1000 de lei, potrivit legii 61. El va va fi sancționat contravențional, pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliție.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Un băieţel dat dispărut în Constanța, găsit dormind acasă, sub o masă