Antena Meniu Search
x

Gest revoltător în Ialomiţa! Trei bebeluşi au ajuns în stare critică la spital, după ce au fost înfometaţi de bonă. Medicii s-au îngrozit când i-au văzut pe micuţi (VIDEO)

Caz cutremurător în Ialomița. Trei bebeluși au ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce au fost înfometați de bonă.

Caz cutremurător în Ialomița. Trei bebeluși au ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce au fost înfometați de bonă. Micuţii au ajuns la Spitalul din Slobozia aduși chiar de femeia care îi îngrijea.

Medicii s-au îngrozit când au văzut copiii. Bebeluşii, de două, respectiv trei luni erau subnutriți, având doar jumătate din greutatea normală pentru vârsta lor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce au fost stabilizați, micuții au fost transportați la un spital din Capitală. 

Potrivit presei locale, bona primea de la părinții plecați în străinătate câte 500 lei pentru fiecare copil de care avea grijă. 

Tânăra, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Săveni, mai avea acasă, în grijă, încă un bebeluș de 8 luni, care era tot subnutrit.

Medicii au alertat Protecția Copilului, asistenții sociali încercând să dea de urma părinților. După ce vor fi externați, cel mai probabil, bebelușii vor ajunge în grija statului. 

Bona are și ea trei copii, cu vârste între 3 și 14 ani.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gest revoltător în Ialomiţa! Trei bebeluşi au ajuns în stare critică la spital, după ce au fost înfometaţi de bonă. Medicii s-au îngrozit când i-au văzut pe micuţi (VIDEO)