Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gheorghe Dincă, adus la Poliția Capitalei. Criminalul din Caracal dă noi declaraţii în faţa anchetatorilor

Gheorghe Dincă a ajuns din nou la Poliția Capitalei, în această dimineaţă, acolo unde oamenii legii au reluat audierea criminalului din Caracal.

de Veronica Micu

la 09.09.2019 , 11:28

Gheorghe Dincă, adus la Poliția Capitalei. Criminalul din Caracal dă noi declaraţii în faţa anchetatorilor - Hepta

Gheorghe Dincă a ajuns din nou la Poliția Capitalei, în această dimineaţă, acolo unde oamenii legii au reluat audierea criminalului din Caracal.

Gheorghe Dincă a ajuns la IGPR pentru a da din nou declaraţii în faţa procurorilor de la DIICOT.

La finele săptămânii trecute, Dincă a fost audiat ore întregi, pe tema dispariției Luizei Melencu.

Articolul continuă după reclamă

Acesta le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe tânără și mai apoi a ars-o, la fel ca pe Alexandra Măceșanu. Rămâne de văzut dacă tema audierilor de astăzi va fi tot dispariția Luizei sau dacă anchetatorii îi vor pune întrebări și privind cazul Alexandrei.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, zilele următoare sunt aşteptate rezultatele IML pentru a vedea cui aparţin fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă şi a se stabilii dacă este sau nu vorba despre o a treia victimă.

Între timp, jurnalistul Sorin Ovidiu Balan acuză oamenii legii de complicitate criminală cu Gheorghe Dincă. Acesta a declarat că autorul declarat al crimelor a fost informat că Alexandra a sunat la 112 de cineva care avea acces la datele de la 112 şi de la starea civilă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, adus la Poliția Capitalei. Criminalul din Caracal dă noi declaraţii în faţa anchetatorilor