Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Gorj şi-a atacat soţia însărcinată în opt luni cu un levier şi un cuţit

Violenţă domestică dusă la extrem în judeţul Gorj. Un bărbat de 37 de ani şi-a atacat soţia însărcinată în opt luni cu un levier şi un cuţit, iar scenele de groază s-au petrecut în plină stradă.

De Redactia Observator la 21.11.2019, 11:19
Vezi și

Violenţă domestică dusă la extrem în judeţul Gorj. Un bărbat de 37 de ani şi-a atacat soţia însărcinată în opt luni cu un levier şi un cuţit, iar scenele de groază s-au petrecut în plină stradă. Orbit de gelozie, pe fondul consumului de droguri, individul a lovit-o pe viitoarea mămică, în vârstă de 29 de ani, până când aceasta a leşinat. Oamenii legii au depistat că individul nu e la prima abatere.

Scandalul dintre cei doi soţi a izbucnit în trafic. La un moment dat, orbit de gelozie şi cu o furie greu de imaginat, bărbatul a tras pe dreapta şi s-a năpustit asupra soţiei sale însărcinate.

Bunica bărbatului: Dacă el s-a drogat vreo trei zile zicea că aude el ceva mişcând, că sunt prin pod şi că sunt gagicii ei.

Salvarea tinerei a fost un participant la trafic care a văzut scenele şocante. Omul a sunat la 112, iar poliţiştii au pus capăt bătăii. Tot ei au depistat, în urma testării că bărbatul consumare droguri. O ambulanţă a preluat-o pe femeie.

Ion Borhina, purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu: O femeie gravidă în 31 de săptămâni adusă de ambulanţă, la urgenţă, bătută cu bestialitate de soţ cu levierul şi înjunghiată cu cuţitul.

La spital a ajuns şi cel care putea să-i devină călău. Bărbatului i s-au recoltat probe de sânge pentru a verifica rezultatele indicate de testul antidrog.

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul municipiului Târgu Jiu au reţinut pentru 24 de ore, şi introdus în centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 37 de ani.

Cei doi mai au doi copii, de 2, respectiv 4 ani.

Iuliana Daviţoiu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj: Am contactat telefonic pe mama copiilor pentru a o informa cu privire la serviciile de care poate să beneficieze în cadrul instituţiei, respectiv evaluare şi consiliere psihologică. Mama a declarat verbal că intenţionează la externarea din spital să meargă cu cei doi copii la domiciliul părinţilor ei.

În urmă cu câteva luni, când tânăra era la începutul sarcinii, a mai ajuns o dată la spital, bătută de individul care consumase şi atunci droguri.

A scăpat atunci deoarece femeia şi-a retras plângerea. Agresorul este cercetat acum într-un dosar penal de violenţă în familie şi a fost arestat preventiv.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat din Gorj şi-a atacat soţia însărcinată în opt luni cu un levier şi un cuţit