Antena Meniu Search
x

Câţiva indivizi din Gorj au spart o bancă la propriu: au dărâmat un zid ca să ajungă la seif

Jaf ratat la o bancă din Gorj printr-o metoda ca-n fillme. Hoţii au spart pur şi simplu un zid al clădirii pentru a pătrunde înăuntru. Au profitat de faptul că instituţia era lipită de un imobil abandonat şi au săpat în perete.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 20:02

Vezi și

Jaf ratat la o bancă din Gorj printr-o metoda ca-n fillme. Hoţii au spart pur şi simplu un zid al clădirii pentru a pătrunde înăuntru. Au profitat de faptul că instituţia era lipită de un imobil abandonat şi au săpat în perete. Au avut însă un obstacol de netrecut: seiful. Pentru că nu au reuşit să-l deschidă au plecat cu mâna goală. Poliţiştii îi caută.

Lovitura a fost dată în miez de noapte, cred poliţiştii. Ţinta lor, surcursala unei bănci din comuna Târgu Logreşti, din Gorj.

Hoţii au profitat de faptul că banca are un perete comun cu o casă abandonată. Au reuşit să se strecoare prin lateralul imobilului. Si au urcat în pod, iar de aici suspecţii au coborât printr-o gaură în sucursala băncii.

Hoţii au ajuns până la seif. Dar nu au reuşit să îl spargă. Când şi-au dat seama că nu au sorţi de izbândă au fugit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai multe echipaje de poliţie au sosit la faţa locului. Atunci au aflat că sistemul de alarmă care ar fi trebuit să îi dea de gol pe hoţi fusese oprit. Angajaţii sucursalei bancare au fost şi ei audiaţi.

Agenţii cred că au de-a face cu cel puţin două persoane care au studiat cu atenţie zona înainte să încerce să dea lovitura în acest weekend. Tentativa de jaf a trecut neobservată până când unul dintre angajaţii sucursalei a venit la serviciu dimineaţă. Nu este pentru prima data cand sucursala bancii este incercata de hoti.

Tentativa de jaf din comuna Logreşti vine după ce în urmă cu nicio lună un bărbat a jefuit o casă de schimb valutar tot din judeţul Gorj. Suspectul a reuşit atunci să fugă iar poliţiştii nu l-au prins nici până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Câţiva indivizi din Gorj au spart o bancă la propriu: au dărâmat un zid ca să ajungă la seif