Antena Meniu Search
x

Accident grav în Prahova. Un TIR a spulberat un atelier de tâmplărie, șoferul a murit pe loc

Grav accident rutier, seara trecută, în judeţul Prahova. Un TIR scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins.

Vezi și

Grav accident rutier, seara trecută, în judeţul Prahova. Un TIR scăpat de sub control a distrus un atelier de tâmplărie PVC, iar apoi a intrat violent într-o farmacie. Impactul a fost atat de puternic, încât şoferul a rămas prins în mormanul de fiare, iar la scurt timp s-a stins. Martorii spun că bărbatul circula cu viteză mare şi a pierdut controlul pe şoseaua udă.

Imaginile dramatice vorbesc de la sine. Autotrenul a spulberat totul în cale, cu viteză.

O viteză care l-ar fi condus spre moarte pe bărbatul de 60 de ani. Ningea abundent seara trecută pe DN1B, iar în Valea Călugărească, şoferul nu a mai putut controla mastodontul. A derapat pe şosea şi a intrat, în primă fază, într-un atelier de tâmplărie PVC, pe care l-a pus la pământ. S-a oprit, apoi, în interiorul unei farmacii.

Imediat după impact un participant la trafic s-ar fi oprit la faţa locului şi le-ar fi povestit martorilor că şoferul TIR-ului ar fi trecut pe lângă el cu o viteză de peste 100 de kilometri la oră.

În impactul extrem de violent, bărbatul a rămas captiv în mormanul de fiare şi moloz. S-a stins la scurt timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

TIR-ul, înmatriculat în Iaşi, nu avea încărcătură în remorcă. Trupul neînsufleţit al şoferului a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav în Prahova. Un TIR a spulberat un atelier de tâmplărie, șoferul a murit pe loc