Antena Meniu Search
x

Simona Halep, dezvăluiri inedite în ziua în care a împlinit 29 de ani (Video)

Simona Halep împlineşte azi 29 de ani. Campioana noastră şi-a făcut singură un cadou - victoria în primul tur la Roland Garros. Simo este favorita turneului de anul acesta, iar dacă va ieşi învingătoare anul acesta ar putea fi din nou numărul 1 mondial. Într-un interviu pentru Sports Festival Romania, Simona a povestit ce obstacole a avut de înfruntat pentru a ajunge aici şi cum se simte la 29 de ani. 

de Redactia Observator

la 27.09.2020, 23:30

Vezi și
  • Simona Halep a împlinit duminică 29 de ani.
  • Simona Halep s-a calificat în turul II de la Roland Garros.

Simona Halep: De mică am visat să fiu o jucătoare bună de tenis, dar pe la 14-15 ani a fost un moment de declic, în care am spus totul sau nimic.

Simona Halep a trecut testul curajului încă din adolescenţă. Recunoaşte că a avut două momente de cumpănă. 

Simona Halep: Primul, când am plecat de-acasă, la 16 ani. Am zis că trebuie să plec din Constanța pentru a avea mai mulți parteneri de antrenament, un univers mai deschis și faptul că am venit aici singură nu a fost deloc ușor. 

Un alt moment dificil a fost operaţia de micşorare a sânilor. 

Simona Halep: Nu am vorbit des despre acest lucru, pentru că este ceva personal. Am decis singură, părinții au fost aproape, dar nu mi-au spus ce să fac. Am făcut-o strict pentru tenis. 

Știam că dacă nu o fac, o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mari și că n-o să pot să ajung la nivelul pe care mi-l doream. 

Jurnaliştii români nu au stat mereu în tribuna susţinătorilor. 

Simona Halep: După multe stări de anxietate şi multe momente grele de prin 2014, cu presa din România, cu oameni care îmi spuneau ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, m-am autoizolat. Părinţii au fost singurul sprijin constant. 

Simona Halep: Mama mi-a spus că înainte de sportivă, trebuie să fiu om. Tata mi-a spus să cred întotdeauna că sunt cea mai bună, să nu cedez şi să nu îmi fie teamă de eşec. 

Cum se simte Simona Halep la 29 de ani?

Simona Halep: Mă simt destul de matură, pentru că au fost ani grei, au fost 7-8 ani când în fiecare săptămână eram într-o parte a lumii, aveam momente grele, în care am pierdut anumite meciuri, pe care normal nu ar fi trebuit să le pierd, mici depresii, mici momente de anxietate, dar sufletul mi-e tânăr. Mă bucur de viaţă mai mult, am învăţat să mă relaxez pentru că în trecut eram doar 100% tenis şi nimic altveva, dar mă simt bine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Simona Halep, dezvăluiri inedite în ziua în care a împlinit 29 de ani (Video)