Antena Meniu Search
x

Video Hoţii, care au furat seiful de 200 kg dintr-o casă din Iaşi, prinşi. Indivizii au cheltuit peste 125.000€ din banii furaţi. Alţi doi suspecţi, căutaţi în continuare

Hoţii care au furat un seif de 200 de kilograme, plin cu bani şi bijuterii, din casa unor oameni de afaceri ieşeni, au fost identificaţi după trei săptămâni. Suspecţii, doi bărbaţi şi o femeie, au apucat să cheltuiască peste 125.000 de euro. Trei suspecţi au fost prinşi, iar doi sunt căutaţi în continuare.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.02.2024, 19:26

Vezi și

Jaful ca în filmele de acţiune a avut loc pe 12 ianuarie, în localitatea Hârlău. Potrivit procurorilor, doi dintre hoţi s-au deplasat cu maşina până în apropierea locuinţei vizate, după ce anterior au distrus camerele de supraveghere din zonă. 

Teona Sava, prim-procuror Parchet Hârlău: Hoţii au fugit cu un seif de 200 de kgău: După ce au parcat autoturismul, au pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate, apoi au forţat geamul de la bucătărie, pătrunzând în incinta locuinţei. De la etajul imobilului, au sustras un seif metalic de 180 de kilograme, în care se aflau sumele: 500.000 de lei şi 30.000 de euro. 

Bărbaţii au încărcat apoi seiful în maşină şi s-au făcut nevăzuţi. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Imediat după ce au dat atacul, cei doi hoţi s-au dus acasă la unul dintre aceştia, unde au lăsat seiful. Apoi au plecat la concubina unuia dintre ei pentru a scăpa de autoturismul cu care au comis jaful. Au lăsat acolo maşina, după care au revenit în locaţia unde au lăsat seiful. L-au spart şi au sustras sumele de bani din interior. 

Pe acelaşi subiect

Hoţii ar fi acţionat la pont

Poliţia a fost alertată de mezinul familiei, care a venit de la şcoală şi a văzut casa spartă. Poliţiştii au dat de urma hoţilor abia după trei săptămâni. În acest timp, infractorii au cheltuit aproape toţi banii.  

Adina Ciobanu, IPJ Iaşi: În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificați 11.500 de lei, precum și alte bunuri. Poliţiştii au reţinut trei persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. 

Alte două persoane sunt căutate în continuare. Păgubiţii sunt cunoscuţi în oraş. Bărbatul deţine o afacere prosperă cu fructe şi legume, iar soţia este educatoare. În curtea lor intră des maşini pentru a lua marfă, aşa că autoturismul hoţilor nu i-a alarmat pe vecini şi nici pe cei doi câini de pază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Hoţii, care au furat seiful de 200 kg dintr-o casă din Iaşi, prinşi. Indivizii au cheltuit peste 125.000€ din banii furaţi. Alţi doi suspecţi, căutaţi în continuare