Antena Meniu Search
x

IMAGINI DRAMATICE în România! O mamă îşi strigă durerea după ce propriul fiu a dat-o afară din casă. Femeia a recurs la un gest extrem (VIDEO)

O femeie în vârstă de 55 ani trece prin momente dramatice, după ce fiul ei a dat-o afară din casă. 

O femeie în vârstă de 55 ani trece prin momente dramatice, după ce fiul ei a dat-o afară din casă. 

Aglaia Farcaș a decis să își facă auzit necazul, ieşind dis de dimineață în față Judecătoriei Bârlad, pentru a începe greva foamei, scrie presa locală.

Potrivit femeii, justiția nu vrea să îi dea dreptate.

Ea se luptă cu propriul fiu, Bogdan, care a dat-o afară din locuința pe care susține că ea și soțul au achiziționat-o.

Calvarul femeii a început în decembrie 2015, atunci când, povestește femeia, s-a trezit cu locuința încuiată, iar ori de câte ori a sunat la Poliție, i s-a spus că nu poate fi ajutată.

Locuinţa, care se află la ferma Sohodău, comuna Zorleni, ar fi fost achiziționată de femeie, însă ea spune că a avut proasta inspirație să treacă imobilul pe numele fiului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » IMAGINI DRAMATICE în România! O mamă îşi strigă durerea după ce propriul fiu a dat-o afară din casă. Femeia a recurs la un gest extrem (VIDEO)