Meniu
Search
x

Imaginile jafului de 500 de mii de lei, de la Brăila. Doi hoți sunt căutați (Video)

Alertă la Brăila, unde poliţiştii caută doi bărbaţi înarmaţi care au furat jumătate de milion de lei. Hoţii au filat un om de afaceri şi au proftat de neatenţia lui.

De Redactia Observator la 15.04.2019, 20:28
Vezi și

Alertă la Brăila, unde poliţiştii caută doi bărbaţi înarmaţi care au furat jumătate de milion de lei. Hoţii au filat un om de afaceri şi au proftat de neatenţia lui. Au spart geamul maşinii în care bărbatul a lăsat o geantă cu mulţi bani şi s-au făcut nevăzuţi. Întreaga operaţiune a durat doar două minute şi a fost filmată. 

În imaginile suprinse pe camerele de supraveghere se vede cum hoţii parchează maşina vizavi de autoturismului omului de afaceri pentru a-l putea supraveghea. 

De acolo văd exact că bărbatul pleacă fără să ia de pe bancheta din spate a maşinii o geantă. În servietă sunt toate încasările firmei de peste weekend. 500 de mii de lei.

CRISTIAN VASILE, avocatul patronului jefuit: Se vede că sunt persoane care au ştiut exact unde parchează maşina, încotro se îndreaptă şi... că vor fi banii. Sunt banii, încasările din cele două zile nelucrătoare, perioadă în care nu s-au putut pune în bancă.

În timp ce patronul intră pentru câteva minute în sediul firmei, hoţii aleargă către automobilul parcat. Unul se dezechilibrează, dar îşi revine rapid. Ambii încearcă să spargă geamurile maşinii.

CRISTIAN VASILE, avocatul patronului jefuit: Sunt cartuşe în spatele maşinii. Nu s-a tras, s-a spart geamul maşinii, cel puţin aşa am văzut eu din imagini, cu pistolul. 

Din imagini se vede cum unul dintre ei scapă ceva pe jos în timp ce loveşte geamul lateral. Trei cartuşe nefolosite au fost recuperate de poliţişti de pe stradă.

În cele din urmă, hoţii sparg luneta şi reuşesc să fure banii. Se fac nevăzuţi înainte ca patronul să le ia urma.

LAURA BELCIUGAN, purtător de cuvânt IPJ Braila: În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt şi se acţionează în continuare pentru identificarea şi depistarea autorilor.

Poliţia a instalat filtre la toate ieşirile din oraş. Hoţii nu au fost prinşi până la această oră.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imaginile jafului de 500 de mii de lei, de la Brăila. Doi hoți sunt căutați (Video)