Antena Meniu Search
x

Imagini de la scandalul cu împușcături din București: "Uite Poliția, ia-i, mă, ia-i, revoluție!" (Video)

Serviciul Acțiuni Speciale, Jandarmeria și Poliția au intervenit în forță, în sectorul 5 din București, după ce polițiștii din teren au cerut toate întăririle disponibile în zonă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.04.2020, 23:13

Vezi și
  • împușcături în București, polițiștii au făcut uz de armă
  • Mai multe persoane au făcut scandal în stradă

Din primele informații, se pare că mai multe persoane s-au îmbătat și au ieșit pe stradă, deși regulile de distanțare socială nu permit acest lucru.

Scandalul a degenerat rapid, mai ales că foarte multe persoane s-au adunat în jurul polițiștilor, aceștia fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de armă în aer, moment în care persoanele respective au devenit și mai agresive.

După sosirea trupelor speciale și a jandarmilor, spiritele s-au calmat, efectuându-se mai multe rețineri.

"În această seară, în jurul orei 20. 45, prin apel 112, în sectorul 5, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, echipe ale Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi. Mai multe persoane au fost imobilizate și urmează a fi conduse pentru audieri. A fost folosit și armamentul din dotare, fără a fi înregistrate persoane rănite. Urmează a se stabili contextul acestuia conflict și persoanele care au participat, urmând a fi dispuse masurile legale", anunță polițiștii.

Citește și:

Scandal cu împușcături în București. Polițiștii au cerut intervenția tuturor echipajelor din zonă (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Imagini de la scandalul cu împușcături din București: "Uite Poliția, ia-i, mă, ia-i, revoluție!" (Video)