Antena Meniu Search
x

Detalii teribile despre agentul SPP care s-a împuşcat în centrul Bucureştiului. Bărbatul, tată a doi copii, era doborît de depresie

În nici 24 de ore, Capitala a fost scena a două execuţii şocante. Un tânăr şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis. În cel de-al doilea incident, un ofiţer SPP s-a împuşcat în piept cu propria armă, în stradă, printre zeci de trecători. O asistentă medicală, martor al teribilului incident, l-a ţinut în viaţă până la sosirea salvării SMURD.

Vezi și

În nici 24 de ore, Capitala a fost scena unor execuţii şocante. Un ofiţer SPP s-a împuşcat în piept cu propria armă, în stradă, printre zeci de trecători. O asistentă medicală, martor al teribilului incident, l-a ţinut în viaţă până la sosirea salvării SMURD.

Două focuri de armă, unul după altul, au paralizat un întreg cartier. Cu propriile mâini şi haine, martorii au sărit să-i salveze viaţa locotenentului SPP. I-au oprit sângerarea şi au vorbit cu el până la sosirea salvatorilor.

Alexandru l-a ţinut strâns la piept.

Dincă Alexandru, cel care a intervenit:

"Am auzit prima împuşcătură, că mi-am îndreptat privirea în acea direcţie. L-am văzut, avea arma îndreptata spre piept. A tras, am realizat ce se întâmplă. Am fugit, el a căzut jos, am îndepărtat de frică pistolul cu piciorul, după care i-am luat capul şi l-am ţinut tot timpul. Îl rugam să reziste, să ţină ochii deschişi, să respire. Am încercat să-l întreb cum se numeşte, cum îl cheamă, ce s-a întâmplat."

Ofiţerul SPP a mai rezistat până la spitalul Bagdasar Arseni, unde medicii l-au transportat de urgenţă. Puţin după ora 14, la scurt timp după ce a fost băgat în sala de operaţii, au declarat decesul.

Lucian avea 39 de ani şi era locotenent-colonel în cadrul SPP. Era căsătorit şi avea doi copii. Îşi luase inclusiv doctoratul în sociologie. Şi totuşi, de câteva luni suferea de o depresie puternică. În noiembrie anul trecut, trecuse cu brio examenul psihologic.

La două ore de la tragedie, poliţiştii şi criminaliştii încă ridicau probe şi amprente de la locul teribilului incident. Pentru că bărbatul era ofiţer SPP, de anchetă se va ocupa Parchetul Militar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Detalii teribile despre agentul SPP care s-a împuşcat în centrul Bucureştiului. Bărbatul, tată a doi copii, era doborît de depresie