Antena Meniu Search
x

Incendiu de proporții în Chitila, lângă un rezervor cu 5 tone de motorină. Mesaj RO-Alert pentru populație (Video)

 Un incendiu puternic a izbucnit vineri la stive de mase plastice, gunoi menajer și vegetație uscată, pe 7000 de metri pătrați, în strada Poiana Trestiei, localitatea Chitila, lângă fosta groapă de gunoi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.08.2020, 11:48

Incendiu de proporții în Chitila, lângă un rezervor cu 5 tone de motorină. Mesaj RO-Alert pentru populație
  • Flăcările au cuprins și un utilaj pentru sortarea deșeurilor.
  • A fost emis un mesaj RoAlert pentru avertizarea oamenilor din sectoarele 5 și 6, respectiv localitatea Bragadiru.

Flăcările au cuprins şi un utilaj pentru sortarea deşeurilor și potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, în apropiere se află un rezervor cu aproximativ 5 tone de motorină.

"În acest moment, incendiul este sub control și se manifestă pe o platformă amenjată pentru depozitarea gunoiului menajer. Într-adevăr, sunt flăcări foarte mari și o intensitate foarte ridicată a incendiului. Se acționează cu prudență și se iau măsuri pentru protejarea unui bazin cu aproximativ 5 tone cu motorină. Situația, însă, este sub control. 

În acest moment, acționează 15 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite. Din cauza fumului degajat, s-a luat decizia remiterii unui mesaj RO-alert, pentru avertizarea populației din zonă, dar și pentru persoanele care sunt în trafic.

Recomandarea noastră ar fi ca locuitorii din zonă să închidă ferestrele, astfel încât fumul să nu le pătrundă în interior, și să nu stea în spațiul deschis", a declarat pentru Observator Matinal purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Precizare privind incendiul din Chitila

Societatea IRIDEX GROUP  aduce la cunoștința publicului si autorităților că informația transmisă pe canalele de știri cu privire la incendiul produs la ,, o groapă de gunoi din Chitila”  de fapt,  a avut loc la o stație de sortare a deșeurilor din vecinătatea depozitului, situată în jud Ilfov, ce nu aparține societății noastre. Depozitul de la Chiajna funcționeaza normal, iar incendiul nu a afectat activitatea unității .

Cu o zi în urmă, un incendiu de vegetaţie a izbucnit în zona Ghencea din Capitală, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporții în Chitila, lângă un rezervor cu 5 tone de motorină. Mesaj RO-Alert pentru populație (Video)