Antena Meniu Search
x

Video: momentul prăbușirii turnului Palatului Episcopal în incendiul de la Oradea

Momentul dramatic al prăbușirii turnului Palatului Episcopal în incendiul devastator din Oradea a fost filmat. Clădirea Episcopiei Greco-Catolice a fost devastată de foc, timp de 3 ore.

Momentul în care turnul se prăbușește în incendiul de la Oradea
Prăbușirea turnului Palatului Episcopal din Oradea, în timpul incendiului, a fost filmată - Youtube/iriticu mare

Momentul dramatic al prăbușirii turnului Palatului Episcopal în incendiul devastator din Oradea a fost filmat. Clădirea Episcopiei Greco-Catolice a fost devastată de foc, timp de 3 ore.

Un cameraman amator a surprins momentul în care turnul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea se prăbușește.

Filmul amator de peste 20 de minute conține momentul maximum al incendiului care a curprins clădirea. Când bărbatul s-a apropiat de Palatul Episcopal din Piața Unirii, întreg acoperișul era în flăcări, iar pompierii deja interveniseră.

După câteva minute, turnul principal s-a prăbușit (scena poate fi vizionată în filmare la minutul 18:10).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape 3 ore s-au luptat pompierii ca să stingă focul. Un alt cameraman amator a reușit să filmeze momentul izbucnirii incendiului, în jurul orei 21.30, când focul a răbufnit cu putere prin acoperiș.

Potrivit oficialilor orașului Oradea, peste 1300 de metri pătrați au fost mistuiți. Din fericire, nu au fost victime. În clădire se afla doar un preot, care a reușit să iasă la timp.

Palatul Episcopal, una dintre clădirile-simbol ale orașului, a fost însă grav avariat, așa cum arată și o filmare cu drona, din timpul incendiului. Palatul, construit în stil baroc, a fost ridicat în 1903.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Video: momentul prăbușirii turnului Palatului Episcopal în incendiul de la Oradea