Antena Meniu Search
x

INCREDIBIL! Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă cu oţet?

Încă din Antichitate s-a demonstrat că această combinaţie este o adevărată minune pentru organism!

Încă din Antichitate s-a demonstrat că această combinaţie este o adevărată minune pentru organism!

Iată câteva dintre cele mai bune leacuri cu oţet:

Oţetul te scapă de guturai: Dacă ai nasul înfundat şi dureri insuportabile de cap şi de gât, poţi scăpa de ele cu oţet. Foloseşte oţet de mere din care adaugi trei linguri mari într-un litru de apă fiartă. Apoi, este de ajuns să faci inhalaţii timp de cinci minute, deasupra oalei cu amestecul respectiv, cu capul acoperit cu un prosop.

De asemenea, oţetul calmează tulburările digestive şi dă strălucire şi catifelare părului. Unele persoane afirmă că oţetul amestecat cu miere şi apă caldă poate ameliora şi durerile de picioare, sau crampele.

Distruge bacteriile şi fungii: Atunci când bacteriile şi fungii, care se găsesc în apă, se localizează în canalul otic, se produce afecţiunea numită „urechea înotătorului”. Oţetul are o acţiune dublă, luptând împotriva ambelor tipuri de invadatori şi, de aceea, puteţi amesteca în părţi egale de oţet cu alcool medicinal şi picuraţi în ureche pentru a vindeca această boală.

Calmează înţepăturile de insecte: Durerile care apar în cazul înţepăturilor de insecte pot fi calmate cu oţet, care neutralizează substanţele iritante ajunse în piele.

Apa de gură: Dacă ai mâncat ceva foarte condimentat şi ai rămas cu un gust de usturoi, ceapă sau altceva neplăcut foloseşte o apă de gura realizată din: o lingură sare, doua linguri oţet de mere şi un pahar de apă. Se amestecă bine cele trei ingrediente şi apoi se clăteşte gura de câteva ori.

Hidratează pielea: Dacă îţi plac băile lungi şi dese trebuie să ştii că acestea au capacitatea de a deshidrata pielea foarte tare. Pentru a evita acest lucru şi pentru a menţine pielea hidratată pe timpul băii adaugă în apă o cană de oţet de mere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » INCREDIBIL! Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă cu oţet?