Antena Meniu Search
x

Ionuţ a murit pe loc, într-o Skoda zdrobită de copac în Valu lui Traian. Tânărul avea doar 25 de ani (Video)

Ionuţ Marian Ailincăi a murit într-un accident groaznic, în această dimineaţă, la ieşirea din Valul lui Traia, judeţul Constanţa. Tânărul de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un copac. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.09.2019, 09:29

Ionuţ Marian Ailincăi a murit într-un accident groaznic, în această dimineaţă, la ieşirea din Valul lui Traia, judeţul Constanţa. Tânărul de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un copac. 

Accidentul teribil a avut loc în această dimineaţă, pe sensul de mers Valu lui Traian - Constanţa, în zona unui popas turistic.

Din primele cercetări la faţa locului, se pare că Ionuţ a pierdut controlul direcţiei de mers, izbindu-se cu maşina marca Skoda de un copac. Impactul a fost devastator, autoturismul rupându-se în două şi încolăcind copacul. 

Skoda ruptă în două de un copac, la Valu lui Traian

Imaginile video filmate de martori la faţa locului sunt îngrozitoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ionuţ Marian Ailincăii a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un copac, la ieşirea din Valu lui Traian

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărute în urma unui accident rutier. Persoana, de sex masculin (în jur de 25 de ani) a fost extrasă din maşină de colegii de pe descarcerare cu mijloacele specifice şi predata echipajului medical de terapie intensiva mobilă", au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea. 

Ionuţ Marian Ailincăi a murit pe loc, într-o Skoda zdrobită de copac în Valu lui Traian. Tânărul avea doar 25 de ani

Din păcate, după efectuarea protocolului de resuscitare, Ionuţ Marian Ailincăi, de loc din Poarta Albă, a fost declarat decedat de către medicii sosiţi la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Ionuţ a murit pe loc, într-o Skoda zdrobită de copac în Valu lui Traian. Tânărul avea doar 25 de ani (Video)