Antena Meniu Search
x

Iubitorii de jazz şi-au dat întâlnire la un eveniment muzical cu o istorie de aproape două decenii, în Satu Mare. Nu doar muzica le-a încântat simţurile

Muzică de jazz și cele mai nobile vinuri autohtone pot fi savurate în parcul central din Satu Mare. Asta în cadrul unei noi ediții a festivalului Samfest Jazz&Wine, un eveniment muzical cu o istorie impresionantă de aproape două decenii. Alături de varietatea muzicală și de artiștii de excepție, organizatorii au pregătit pentru publicul participant și cu un târg de vinyl, dar și o degustare de vinuri.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 12:45

Samfest Jazz a oferit o atmosferă excelentă iubitorilor de jazz de toate vârstele. 

Gergo Butka, director casa de cultura "G.M.Zamfirescu" Satu Mare: Iubitorii jazului sunt ca o mare familie, nu contează cine de unde vine, ce stil de jazz îi place. Ne simţim bine şi ceea ce este important este o posibilitate de distracţie pentru sătmăreni şi oferă renume pentru Satu Mare.

Muzică jazz variată, artiști de excepție, dar şi vinuri nobile. Pentru adevărata atmosferă de festival alături de melodiile de jazz participanții se vor putea bucura şi de vinurile producătorilor locali.

''Se îmbină muzica bună cu un vin bun?

Pe acelaşi subiect

Da. sigur. Chiar voiam să spun că-mi place că se poate servi un pahar de vin sau şpriţ, mutica-i bună ca şi totdeauna, venim an de an că ne place foarte mult.''

Un real spectacol pentru iubitorii muzicii

Alături de interpreții de jazz clasic, pe scenă vor urca formații care îmbină într-un mod excepțional muzica jazz cu elemente din alte stiluri muzicale. 

Gergo Butka, director casa de cultura "G.M.Zamfirescu" Satu Mare: Şi am adus pentru prima dată un târg de vinyluri care este pentru iubitorii acestui stil, este practic un paradis şi pentru tineri am adus o atmosferă, nişte elemente de confort de eveniment ca să-şi facă cunoştinţă cu orice stil muzical. 

Luiza Zan, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi este pentru a 4-a oară la festival şi spune că întotdeauna s-a bucurat să vadă pe scenă muzicieni de excepţie.

Luiza Zan, interpreta jazz: A fost extraordinar de fain. M-am simţit ca acasă, totdeauna mă simt ca acasă în zona asta de ţară pentru că sunt foarte aproape de familia mea.

Cu toate ca vremea a întrerupt concertul din deschidere, artiştii vor urca pe scenă şi în această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Iubitorii de jazz şi-au dat întâlnire la un eveniment muzical cu o istorie de aproape două decenii, în Satu Mare. Nu doar muzica le-a încântat simţurile