Antena Meniu Search
x

Video "L-a agăţat, l-a întors şi l-a izbit de pământ". Copil de 13 ani din Vaslui a murit, după ce a fost lovit de o betonieră. Şoferul nu a realizat ce s-a întâmplat

Tragedie ieri după-amiază, în comuna Ştefan cel Mare din judeţul Vaslui. Un băiat de 13 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost izbit în plin de un camion pe un drum naţional, ce tranzitează localitatea. Şoferul nu şi-ar fi dat seama că a dat peste un copil şi şi-a continuat drumul, însă a fost prins la scurt timp de poliţişti.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 08:03

Vezi și

Tragedia a avut loc ieri, după amiază, în jurul orei 17.00. Băiatul era cu mama sa în grădina unui vecin, iar la un moment dat, femeia l-a trimis pe copil să-i aducă o sticlă de apă. Acesta s-a urcat pe bicicletă şi a plecat, însă pe drum o betonieră, care a trecut pe lângă el, l-a agăţat cu partea din spate şi l-a trântit la pământ. Şoferul nici nu ar fi realizat ce s-a întâmplat.

A murit strivit de betonieră

Localnic: Mama lui era la mine la treabă, la grădină şi l-a trimis să aducă un bidon de apă. Apă de unde? El era întins pe asfalt.

Mama băiatului: M-au chemat de la solar, că eram la solar. Şi i-am zis adu-mi şi mie o sticlă de apă, dar i-am zis: "Ai grijă la maşini". S-a asigurat băiatul. Erau oamenii aceştia de la pod aici şi când a trecut o maşină care avea ceva lung l-a agăţat şi l-a întors şi l-a izbit de pământ.

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă ceilalţi participanţi la trafic au oprit să îi acorde primul ajutor copilului şi au sunat imediat la 112, la sosirea medicilor băiatul se afla deja în stare critică.

Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: Minorul în vârstă de 13 ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Colegii mei efectuează cercetări pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Din păcate, după 20 de minute, băiatul a pierdut lupta cu viaţa, iar cadrele medicale au declarat decesul. Poliţiştii l-au prins şi pe şoferul fugar, care acum este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "L-a agăţat, l-a întors şi l-a izbit de pământ". Copil de 13 ani din Vaslui a murit, după ce a fost lovit de o betonieră. Şoferul nu a realizat ce s-a întâmplat