Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul care şi-ar fi ucis iubita cu toporul la Şotrile, filmat de camerele video la câteva ore după crimă (Video)

Laurenţiu Marin, tânărul suspectat că şi-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, a fost surprins de camerele de supraveghere, sâmbătă la prânz, după ce ar fi săvârşit crima.

de Veronica Micu

la 30.09.2019 , 12:59

Laurenţiu Marin este suspectat că şi-a ucis iubita, o adolescentă de numai 17 ani Tânărul care şi-ar fi ucis iubita cu toporul la Şotrile, filmat de camerele video la câteva ore după crimă - observatorph.ro

Laurenţiu Marin, tânărul suspectat că şi-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, a fost surprins de camerele de supraveghere, sâmbătă la prânz, după ce ar fi săvârşit crima.

Principalul suspect în cazul crimei de la Şotrile a fost filmat de o cameră de supraveghere aflată pe o proprietate privată din Lunca Mare, cartierul Podișoare.

Conform datelor de pe cameră, înregistrarea este de sâmbătă, ora 15.55, adică la câteva ore după ce tânărul de 21 de ani ar fi săvârșit crima.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul care şi-ar fi ucis iubita cu toporul la Şotrile, filmat de camerele video a doua zi după crimă

În imagini se vede cum presupusul criminal ține la subraț o pungă din plastic în care are înfășurat ceva. Individul este îmbrăcat în pantaloni gri, un tricou albastru şi o cămaşă. În aceleaşi haine avea să fie capturat 20 de ore mai târziu, de poliţiştii din Prahova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: observatorulph.ro

Laurenţiu Marin se ascundea în tufişuri, lângă casă

Laurenţiu Marin a fost prins chiar în Şotrile, unde a fost comisă crima.

Tânărul se ascundea în zona casei lui, pitit printre tufişuri.

Fata de 17 ani a fost omorâtă vineri noapte. Individul suspectat de crimă a mai atacat-o pe adolescentă în luna mai a acestui an, însă autoritățile l-au lăsat atunci în libertate.

Cei doi au împreună un copil în vârstă de 3 ani.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Tânărul care şi-ar fi ucis iubita cu toporul la Şotrile, filmat de camerele video la câteva ore după crimă (Video)