Antena Meniu Search
x

Leo Iorga, operat cu succes

Leo Iorga, legendara voce a pop-rock-ului românesc, a trecut cu bine de cea mai grea încercare a vieţii sale.

Vezi și

 Leo Iorga, legendara voce a pop-rock-ului românesc, a trecut cu bine de cea mai grea încercare a vieţii sale. Artistul a fost operat dimineaţă, pe creier. Medicii l-au scăpat de tumora care risca să-l lase paralizat.

Înainte de-a intra în operaţie Leo Iorga i-a întrebat pe doctori cât de repede se poate întoarce, acolo unde se simte cel mai bine, adică pe scenă. Medicii spun că în zece zile el poate fi din nou alături de fani.

Îngerii i-au fost aproape lui Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact. A scăpat de emoţiile care l-au copleşit în ultimele săptămâni, în aşteptarea operaţiei salvatoare.

Rugăciunile i-au fost ascultate. Medicii spun că artistul se simte bine şi că-i are aproape de toţi membrii familiei. Tumora cerebrală avea trei centimetri. Leo Iorga a fost operat sub microscop, anesteziat total.

În urmă cu numai o săptămână a concertat în condiţii speciale, la Alexandria. A cântat de pe scaun, ca să nu-şi dezamăgească fanii. Colegii de trupă îl aşteaptă să se întoarcă pe scenă. Se gândesc chiar să-l întâmpine cu o surpriză

Medicii oncologi vor stabili dacă Leo Iorga va avea nevoie şi de radioterapie. Aceasta este a doua intervenţie dificilă prin care a trecut artistul. În urmă cu trei ani el a fost operat la plămâni, tot din cauza unei tumori canceroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Leo Iorga, operat cu succes