Antena Meniu Search
x

Luca, un băiețel din Constanța, dat dispărut de familie. Puștiul de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.03.2022, 09:50

Luca, un băiețel din Constanța, dat dispărut de familie. Puștiul de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors
Luca, un băiețel din Constanța, dat dispărut de familie. Puștiul de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors - IPJ Constanța

Luca Stroe, un băiat în vârstă de 13 ani, este căutat de poliție, după ce a fost dat dispărut în Cosntanța. Familia a sesizat dispariția minorului la poliție.

Băiatul de 13 ani, din municipiul Constanța, a plecat de acasă luni seară și nu s-a mai întors.

"Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la dispariția lui LUCA STROE, de 13 ani, din municipiul Constanța. În jurul orei 19.00, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea lui Luca Stroe

Semnalmente Luca Stroe:

Minorul are 1,75 m înălțime, ten măsliniu, iar la momentul plecării purta tricou de culoare albastră, pantaloni de culoare gri și papuci.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Luca, un băiețel din Constanța, dat dispărut de familie. Puștiul de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors