Antena Meniu Search
x

Lupte de stradă la Copșa Mică, în Sibiu: "Au venit mascații să omoare oamenii!" (Video)

Scandal monstru, în a doua zi de Paște, la Copșa Mică, în județul Sibiu. Două familii s-au încăierat în cartierul 1 Decembrie și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și mascaților pentru a calma spiritele.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.04.2020, 08:32

Polițiștii din orașul Copșa Mică au fost solicitați să intervină pe strada 1 Decembrie
Lupte de stradă la Copșa Mică, în Sibiu: Au venit mascații să omoare oamenii - capturi video Facebook
  • Scandalurile de stradă s-au mutat la Copșa Mică.
  • Polițiști, jandarmi și mascați au intervenit pe strada 1 Decembrie.

Nouă bărbați s-au luat la bătaie, luni seara, pe o stradă din orașul Copșa Mică, județul Sibiu, polițiștii fiind solicitați să intervină pe strada 1 Decembrie, pentru aplanarea conflictului.

Pentru ca scandalul să nu degenereze, au intervenit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști locali.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se văd efective importante de polițiști și jandarmi care încearcă să restabilească ordinea în zonă.

"Mascații au venit să omoare oameni. Zici că-s criminali oamenii de aici", se aude cel care filmează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Poliția Sibiu

Din primele cercetări, scandalul a izbucnit din cauza unor neînțelegeri mai vechi și a consumului de alcool, între nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani.

„Cei implicați s-au agresat reciproc. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat intervenția echipajelor medicale”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Forțele de intervenție reușit să restabilească ordinea publică, cei implicați părăsind zona în scurt timp de la apariția oamenilor legii.

În acest caz se fac verificări și se vor aplica măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Lupte de stradă la Copșa Mică, în Sibiu: "Au venit mascații să omoare oamenii!" (Video)