Antena Meniu Search
x

Video "M-a aruncat vreo 7 metri în aer și am scăpat băiețelul". Mărturia tatălui călcat intenționat cu mașina de un vecin, în Bihor. Îl avea fiul de 3 ani în braţe

Atac şocant într-un sat din Bihor! Un tată, împreună cu cei doi copii, de doi şi cinci ani, au văzut moartea cu ochii. Un vecin a intrat intenţionat în ei cu maşina. Nu o dată, ci de două ori. Cei trei au ajuns la spital, iar şoferul e în arest preventiv. Vă avertizez urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 20:19

Vezi și

Imaginile sunt cumplite. Bărbatul de 34 de ani merge pe marginea drumului cu fiul de trei ani în braţe. Lângă ei, fetiţa de cinci ani. Din senin, în viteză, apare şoferul furios. Îi loveşte intenţionat ca pe nişte popice. Tatăl şi fiul sunt doborâţi în şanţ. Dintr-un reflex salvator, fetiţa apucă să fugă din calea maşinii. Apoi, în mod absurd, individul încetineşte doar ca să tureze şi mai tare autoturismul. Se întoarce şi îi loveşte a doua oară.

Victimă: Am auzit mașina accelerând în spate, fetița s-a tras ca norocul. Cand m-am întors, mi-a dat direct în picioare și m-a aruncat vreo 7 metri în aer și am scăpat băiețelul din mână și m-am lovit de beton.

Coşmarul familiei nu se opreşte. Copiii sunt luaţi de un martor, dar atacatorul nu se lasă.

Fetiţa de cinci ani nu-şi mai revine din şoc

Pe acelaşi subiect

Radu Vesea, victimă: S-a dat jos, a luat un spray si un cuţit de vreo 30 de centimetri. Copiii plangeau. Dacă nu mă aruncam, acum nu mai eram aici.

Mama copiilor: A avut noroc soţul că s-a întors. Soţul a dat cu capul de capotă, a zburat în aer cu copilul în braţe. Copilul era plin de sânge. Are guriţa spartă.

Cei trei au ajuns la spital. Fetiţa de cinci ani nu-şi mai revine din şoc

Mama copiilor: E speriată, panicată. Plânge şi îşi pune mâinile în urechi doar să nu mai audă, să nu ştie de nimic.

Agresorul este un localnic de 54 de ani. Poliţiştii l-au găsit acasă şi au stabilit că era băut când i-a secerat pe oameni. Nu e la primul incident inexplicabil.

Radu Vesea, victimă: Vecinii nu au curaj să spună ceva: îi ameninţă că le dă foc, scandalagiu cu toată lumea. În urmă cu vreo 10 ani a bătut-o pe maică-mea. I-a dat în cap.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor şi conducere sub influența băuturilor alcoolice. Momentan este arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "M-a aruncat vreo 7 metri în aer și am scăpat băiețelul". Mărturia tatălui călcat intenționat cu mașina de un vecin, în Bihor. Îl avea fiul de 3 ani în braţe