Meniu LIVE
Search
x

"Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei". Un şofer din Oradea, live pe Facebook, după ce şi-a surprins partenera cu amantul

Venit mai devreme dintr-o cursă şi vrând să-i facă o surpriză soţiei sale, un şofer din Oradea a avut parte de şocul vieţii sale, când cel surprins a fost de fapt el.

De Monica Palade la 22.02.2022, 10:26

Omul şi-a găsit soţia acasă împreună cu amantul său, la rândul său un bărbat însurat. Nu a stat pe gânduri şi drept răzbunare a decis să facă Live pe reţelele de socializare. Şoferul a fost felicitat de internauţi pentru modul cum a reacţionat.

Şi-a găsit soţia acasă cu amantul

„Ai distrus o familie într-o secundă. Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei tale şi vii din cursă fără să anunţi”, a scris ghinionistul pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa şi asta: KO-ul anului în MMA! I-a rupt 6 coaste și i-a perforat plămânul cu lovitura asta

Pe acelaşi subiect

În clipul live, soţul încornorat este auzit când îi spune soţiei să se îmbrace şi să se ducă să doarmă acasă la amantul său. „Sunt foarte nebun şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci, bărbate. (...) O iei îmbrăcată-te acuma şi fata şi merge la tine în noaptea asta ca să doarmă cu voi, cu nevastă-ta acolo frumos”.

Într-un alt filmuleţ, bărbatul îl filmează pe amant şi îi cere soţiei să lase de fapt fata. „Să te vadă lumea pe Facebook. Ăsta care nu poate să stea cu nevastă-sa, are copil mic ca şi mine, uitaţi-vă atent la el”.

Citește și: Vecinii au venit să vadă cu ochii lor ce a putut „ascunde” un tânăr în mașina lui. Ce au descoperit

Internauţii s-au grăbit să îl felicite pe bărbat pentru modul cum a reacţionat: „Sa îți dea Dumnezeu putere să poți trece cu bine peste”, “PACAT DE COPIL SONI”, “Încearcă și fă tot posibilul să oprești copilul”, „Ai grija de tine sa nu faci vreo prostie”, au fost câteva dintre mesaje.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Mă fac de râs, dar să vadă lumea ce te aşteaptă când vrei să faci o surpriză soţiei". Un şofer din Oradea, live pe Facebook, după ce şi-a surprins partenera cu amantul