Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Mă înec!". Momentul dramatic în care un bărbat este salvat de la moarte, în Jupiter, sub privirile îngrozite ale turiștilor

Intervenție la limită a salvamarilor, în stațiunea Jupiter. Un bărbat care s-a aventurat în larg a fost salvat de la moarte de către doi salvamari, sub privirile îngrozite ale turiștilor. Cel mai probabil, bărbatul a simțit că este tras de curenți și s-a speriat.

de Redactia Observator

la 11.08.2024 , 17:06

intervenție a salvamarilor în Jupiter "Mă înec!". Momentul dramatic în care un bărbat este salvat de la moarte, în Jupiter, sub privirile îngrozite ale turiștilor - Facebook

Un bărbat a fost la un pas de a-și pierde viața în stațiunea Jupiter, după ce s-a aventurat prea departe în larg și a fost la un pas de a se îneca. Incidentul s-a petrecut sub ochii îngroziți ai turiștilor de pe mal, care au asistat neputincioși la lupta bărbatului cu valurile.

Din fericire, doi salvamari aflați în apropiere au auzit strigătele disperate și au intervenit pe loc. Aceștia au ajuns la bărbat în mai puțin de un minut, reușind să-l aducă în siguranță la mal.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Autoritățile avertizează din nou turiștii să fie atenți la indicațiile salvamarilor și să nu se aventureze în larg, mai ales în condiții meteo nefavorabile.

Curenții marini de la Marea Neagră, extrem de periculoși

Curenții de mal din Marea Neagră, cunoscuți și sub numele de curenți de retur sau rip currents, se formează atunci când valurile care se izbesc de țărm creează o acumulare de apă în zona de mică adâncime. Această apă în exces caută o cale de întoarcere către mare, formând curenți puternici care se deplasează perpendicular față de țărm. Curenții sunt invizibili de la suprafață, dar pot fi extrem de periculoși, deoarece viteza lor poate depăși 2,5 metri pe secundă, suficient pentru a trage un înotător neexperimentat în larg.

Pericolul major constă în faptul că înotătorii panicați încearcă să înoate împotriva curentului, obosind rapid și riscând să se înece. Curenții de mal sunt responsabili pentru numeroase tragedii pe litoralul românesc.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Mă înec!". Momentul dramatic în care un bărbat este salvat de la moarte, în Jupiter, sub privirile îngrozite ale turiștilor