Antena Meniu Search
x

"Mă văd şi tânără şi frumuşică". Profesoară de franceză din Braşov, acuzată de aluzii sexuale cu elevii de clasa a 7-a. Este cunoscută şi pe TikTok

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Brașov a devenit spaima colegilor de clasă, la o școală generală. Copiii se plâng că, de aproape doi ani, colegul lor îi bate, îi insultă și îi amenință. Conducerea școlii nu face nimic, pentru a rezolva această problemă, spun părinții, care pun această atitudine pe seama notorietății părintelui. În aceeași școală, o profesoară de Franceză este acuzată de limbaj și comportament cu conotații sexuale, în relația directă cu elevii.  

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 08:35

Vezi și

Părinții spun că problemele au început în urmă cu doi ani, imediat ce în școala din Brașov a fost transferat fiul omului de afaceri.

Părinte: Îi lovea fizic, îi îmbrâncea, îi face în diverse feluri. Pe parcursul anului trecut le-a cerut bani. 

Părinte: Sunt fete care au fost ciupite, lovite, scuipate, înjurate, înțepate cu pixul, cu compasul, li s-au băgat pixuri în gură. 

Fiul unui om de afaceri braşovean, spaima colegilor de clasă

Unul dintre elevii de clasa a șaptea a fost bătut, săptămâna trecută, de fiul omului de afaceri, ajutat de trei colegi de școală. Bătaia a avut în toaleta școlii și a fost urmată de incendierea unei cabine de WC. Elevii agresați se tem să mai meargă acum la școală.

Reporter: Este o situaţie fără ieşire, la momentul acesta?

Eugenia Crețoi, director școală: Nu cred că este fără ieşire. Noi avem nevoie de sprijinul părinților, în primul rând. 

Conducerea Inspectoratului Școlar recunoaște că direcțiunea școlii nu a anunțat Poliția, de fiecare dată când în instituție au fost cazuri de violență între elevi.

Valentin Bucur, ISJ Brașov: Aş folosi un cuvânt care poate este mai dur, management, sau două cuvinte, management defectuos.

Potrivit părinților, zeci de elevi au fost deja mutați din școală, din cauza violențelor de neoprit din instituție. Conducerea unității neagă acest lucru.

Profesoară, acuzată de comportament nepotrivit

La aceeași școală din Brașov predă franceză Andreea. Are 26 de ani, părinții spun că nu se sfiește să folosească aluzii sexuale la clasă, în discuțiile cu elevii de a șaptea. Iar pe Tiktok postează mesaje legate de expresii românești care, traduse în franceză, sună vulgar.

Andreea Condurache, profesoară: Mă văd şi tânără şi frumuşică. Eu prefer singură să şterg tabla, că o şterg mai bine decât ei. Te apleci, fără să vrei. Dacă ești într-o rochiță se uită, n-ai cum. Cu ce ar trebui să mă îmbrac, să mă îmbrac ca la mănăstire? 

Cazul profesoarei de franceză va fi discutat în Comisia de Etică a intituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Mă văd şi tânără şi frumuşică". Profesoară de franceză din Braşov, acuzată de aluzii sexuale cu elevii de clasa a 7-a. Este cunoscută şi pe TikTok