Antena Meniu Search
x

Video Maior de jandarmi, filmat cum ameninţă poliţiştii: "Sunt ofiţer superior, eşti nebun? Bă, ia mâna de pe mine. Voi avea grijă specială de tine"

Un echipaj de poliție a oprit un autoturism în Tecuci. La volan a fost identificată o femeie care le-a spus polițiștilor că nu are actele asupra ei, moment în care agenţii au vrut să-i dea un avertisment. Soţul femeii, care era pasager în maşină a intervenit în discuţie.

de Redactia Observator

la 26.12.2020, 17:35

- Jandarmeria Galaţi - Twitter

Maiorul turmentat şi-a ameninţat colegii

Incidentul, care nu anunţa nimic, mai ales că femeia de la volan făcuse un gest de responsabilitate şi nu şi-a lăsat soţul băut să conducă, s-a transformat rapid într-un scandal între maiorul de jandarmi turmentat şi colegii poliţişti, care nu îşi făceau decât datoria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferiţa a spus că nu are actele la ea şi că a fost nevoită să conducă mașina în contextul partenerului turmentat, moment în care agenţii înţeleg situaţia şi hotărăsc să îi dea doar un avertisment.

Polițistul îi înmânează procesul verbal și îi spune că i-a aplicat avertisment. În acel moment, soţul femeii îi ordonă să scrie că nu recunoaşte fapta şi să ţipe că este ofiţer superior, spunându-i poliţistului care a îndrăznit să-i ţină piept că va avea grijă personal de el, atunci când se va întoarce la coordonarea activităţilor.

Europol: O categorie de frustraţi

"Aceasta este o categorie aparte de frustrați pe care îi găsim în tot sistemul nostru, fie că e vorba de jandarmi, pompieri, poliție. Sunt cei care au legitimația de decor, pentru că oricum pe ei nu îi vezi în stradă alături de subalterni să îi coordoneze și să îi îndrume. Ei stau închiși prin birouri sau îi vezi doar în "controale" unde fac pe zmeii. Generațiile însă se schimbă. Polițiștii tineri nu mai sunt intimidați nici de statutul social, nici de cel politic și nici chiar de amenințările acestui tip de "ofițer superior". De-abia așteptăm să vedem dacă și conducerea Jandarmeriei Române tolerează astfel de comportamente. #NouaGeneratie #SindicatulEUROPOL", precizează Europol într-o postare pe Facebook.

Jandarmeria Galaţi dezaprobă total astfel de comportamente

Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați a reacţionat.

Jandarmeria Galaţi: "Cu privire la atitudinea colegului nostru față de organele de control ale poliției, comanda Jandarmeriei Galați dezaprobă total astfel de comportamente, care nu reprezintă instituția și mai ales statutul profesional. Totodată, vă precizăm că din ordinul comenzii la nivelul unității noastre urmează să fie constituită de urgență o comisie de verificarea comportamentului colegului nostru și a aspectelor care au condus la o astfel de atitudine"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Maior de jandarmi, filmat cum ameninţă poliţiştii: "Sunt ofiţer superior, eşti nebun? Bă, ia mâna de pe mine. Voi avea grijă specială de tine"