Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă acuză un bătrân că atinge copiii în autobuze: "Are o cârjă şi ademeneşte cu bomboane"

Poliţia din Baia Mare s-a autosesizat după ce o mamă a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care acuza un bătrân că atinge copiii într-un mod nepotrivit, prin autobuze.

de Veronica Micu

la 24.09.2019 , 11:00

O mamă din Baia Mare acuză un bătrân că pipăie copiii în autobuze - Facebook

Poliţia din Baia Mare s-a autosesizat după ce o mamă a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care acuza un bătrân că atinge copiii într-un mod nepotrivit, prin autobuze.

Mai mulţi părinţi din Baia Mare au intrat în panică după ce un bărbat le-ar fi atins copiii în autobuzele care circulă pe rutele 1 şi 18. Semnalul de alarmă a fost tras de mămica unui băieţel, care a publicat pe Facebook poza bărbatului, dar şi un mesaj prin care îi atenţionează pe copii să se ferească de el.

"Copii feriţi-vă de acest nemernic de om, vă ademeneşte cu bomboane să vă poată pipăi şi prinde de p.. . Umblă pe autobuz are o cârjă", a scris femeia pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

O mamă acuză un bătrân că atinge copiii în mod nepotrivit, în autobuze

Mama unuia dintre copii a declarat că, în urmă cu o săptămână, băieţelul ei a fost atins de bărbat după ce l-ar fi ademenit cu bomboane să se aşeze lângă el în autobuz.

Copilul i-ar fi povestit bunicii despre ce a păţit, iar duminică, întâmplarea a făcut ca băiatul şi părinţii săi să se afle în acelaşi autobuz cu bătrânul.

Copilul l-a recunoscut şi l-a arătat părinţilor. Aceştia s-au luat de el, l-au certat, dar omul nu a scos o vorbă, doar zâmbea, scrie vasiledale.ro.

Poliţia din Baia Mare s-a autosesizat în acest caz.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » O mamă acuză un bătrân că atinge copiii în autobuze: "Are o cârjă şi ademeneşte cu bomboane"