Antena Meniu Search
x

Video Mama lui Vlad Pascu s-a ascuns timp de aproape o oră în baia Tribunalului Bucureşti. Termenul de azi a fost amânat pentru 1 iulie

Părinţii lui Vlad Pascu s-au reunit astăzi, în sala de judecată la procesul de confirmare a rechizitoriului în dosarul în care fiul lor este acuzat de trafic şi consum de droguri de mare risc. Mama lui Vlad Pascu a fugit de ochii jurnaliştilor şi s-a ascuns în baia tribunalului. Tatăl lui a fost şi el mai rezervat faţă de altădată şi s-a ferit şi să dea declaraţii presei. 

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 14:48

"În principiu, nu aş vrea să mai comentez! De ce? Pentru că de fiecare dată când am comentat au ieşit alte... ", a declarat Mihail Pascu, tatăl tânărului de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri vara trecută, în stațiunea 2 Mai.

În acest dosar, toţi cei trei membri ai familiei Pascu sunt cercetaţi.

Fiul - pentru trafic de droguri, mama pentru că ar fi încercat să influenţeze un martor să nu depună plângere împotriva lui Vlad Pascu, iar tatăl lui este cercetat pentru că în casa sa anchetatorii au găsit un întreg arsenal de arme. Procesul a fost amânat. 

Vezi și

Mama lui Vlad Pascu s-a ascuns timp de o oră în baia Tribunalului Bucureşti

Denisa Dicu, reporter Observator: "De la acest termen a lipsit, ca de fiecare dată, Rebeca Lăzărescu, tânăra care apare împreună cu Vlad Pascu în mai multe filmări postate pe reţelele de socializare şi pe care Miruna Pascu a încercat să o influenţeze pentru a depune o mărturie în favoarea lui Vlad Pascu. Având în vedere că Rebeca Lăzărescu nu s-a prezentat nici la acest termen, există posibilitatea ca data viitoare aceasta să vină însoţită de organele de poliţie, cu mandat de aducere, aşa cum prevede procedura.

În ceea ce priveşte termenul de astăzi, şedinţa de judecată s-a amânat pentru data de 1 iulie, pentru că, potrivit avocaţilor, procurorii DIICOT nu ar fi trimis în timp util răspunsurile pentru cererile şi excepţiile pe care le-au invocat avocaţii pentru  a restitui acest dosar la Parchet şi, respectiv la DIICOT. De asemenea, judecătorul care are pe rol dosarul nu a reuşit, din cauza unor probleme tehnice, să deschidă fişierele care conţin interceptările cu discuţiile pe care Miruna Pascu le-a avut cu Miruna Lăzărescu. Părinţii lui Vlad Pascu nu au vrut să dea declaraţii în faţa jurnaliştilor. Mai mult decât atât, Miruna Pascu s-a ascuns în baie timp de aproape o oră, în timp ce Mihail Pascu a stat pe holul Tribunalului o oră, în încercarea de a nu sta de vorbă cu jurnaliştii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Mama lui Vlad Pascu s-a ascuns timp de aproape o oră în baia Tribunalului Bucureşti. Termenul de azi a fost amânat pentru 1 iulie