Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A fost găsită Maria, fetiţa dispărută de două zile în Timişoara în timp ce se ducea spre şcoală

Maria Popov, fetiţa de 13 ani care a dispărut din Timişoara, luni, 30 septembrie, în timp ce mergea spre şcoală, a fost găsită de poliţişti.

de Veronica Micu

la 02.10.2019 , 07:23

Marian Popov a fost găsită pe o stradă din Timişoara A fost găsită Maria Popov, fetiţa dispărută în Timişoara în timp ce se ducea spre şcoală - Politia Romana

Maria Popov, fetiţa de 13 ani care a dispărut din Timişoara, luni, 30 septembrie, în timp ce mergea spre şcoală, a fost găsită de poliţişti.

Copila a fost găsită de poliţişti azi noapte, în jur de ora 2.00, pe o stradă din Timişoara.

Acum, Maria este internată la un centru de minori, întrucât ar avea un conflict cu mama ei.

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că Poliţia Judeţeană Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au intrat în alertă, după ce fetiţa de 13 ani a dispărut subit în timp ce se ducea spre şcoală.

S-a întâmplat luni, 30 septembrie.

Maria Popov a dispărut în drum spre şcoală

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seară, de Poliţia Judeţeană Timiş, fetiţa de 13 ani a dispărut în municipiul Timişoara, în drum spre şcoală.

”La data de 1 octombrie a.c.,  poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara. La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara înspre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis poliţia în comunicat.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » A fost găsită Maria, fetiţa dispărută de două zile în Timişoara în timp ce se ducea spre şcoală